ΑΘΗΝΑ
09:21
|
17.05.2024
Ποινική δίωξη για βιασμό ασκήθηκε στον Νίκο Στραβοπόδη, μετά την μήνυση του Δημήτρη Άνθη ότι βιάστηκε από αυτόν το 2006.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ποινική δίωξη για βιασμό ασκήθηκε στο γνωστό τηλεοπτικό ηθοποιό Νίκο Στραβοπόδη, μετά την μήνυση του 38χρονου Δημήτρη Άνθη ότι βιάστηκε από αυτόν το 2006.

Η δικογραφία διαβιβάζεται στον ανακριτή ο οποίος θα διενεργήσει την κυρία ανάκριση και αναμένεται να καλέσει σε κατάθεση το θύμα και τυχόν μάρτυρες, ενώ η διαδικασία θα «κλείσει» με την κλήση σε απολογία του κατηγορουμένου.

Ο καταγγελλόμενος ηθοποιός πάντως φέρεται να αρνείται πως βίασε τον μηνυτή κάνοντας λόγο για “ερωτική επαφή μεταξύ ενηλίκων με απόλυτη συναίνεση”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη υπόθεση παραγράφεται τον Μάιο, οπότε οι αρχές κινούνται με ταχύτατους ρυθμούς.

Υπενθυμίζεται, ότι από την συνέντευξη του Νίκου Στραβοπόδη στην οποία περιέγραψε βιασμό από γνωστό σκηνοθέτη παρουσία τρίτου ατόμου, ο Δημήτρης Άνθης εντόπισε κοινά σημεία με την δική του ιστορία και εν συνεχεία, ήρθε σε επαφή με τον δικηγόρο του Νίκου Σ. επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο που κακοποίησε και τον ίδιο. 

“Ορμώμενος από τη συνέντευξη του Νίκου Σ. ήρθα σε επαφή με τον δικηγόρο του γιατί ήθελα να κάνω μία ταυτοποίηση γιατί αναφερόταν σε δύο ανθρώπους που του έκαναν αυτά κι ο ένας από τους δύο παρουσιάστηκε ως θύμα. Ήθελα να ταυτοποιήσω ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο για να μην κατηγορήσω λάθος ανθρώπους. Ήθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος. Από τις περιγραφές κατάλαβα ότι είναι το ίδιο άτομο”, εξήγησε σε συνέντευξή του ο Δ. Άνθης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γαλλία: Νεκρός από αστυνομικά πυρά άνδρας που φέρεται να έβαλε φωτιά σε συναγωγή

Μενίδι: Στον εισαγγελέα σήμερα ο γυναικοκτόνος

Διαμαρτυρία αστυνομικών στο Σύνταγμα

11χρονα γενέθλια της ΒΙΟΜΕ στις 17 και 18 Μαΐου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα