ΑΘΗΝΑ
17:03
|
25.04.2024
Η αποκάλυψη έκανε ακόμα πιο συμπαθή στους χρήστες τον Ιάπωνα μπλόγκερ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το πρόσωπο της ημέρας στον κόσμο των κοινωνικών δικτύων της Ιαπωνίας είναι ένας άνδρας, 50 ετών, ο οποίος αποκάλυψε ότι πίσω από το διάσημο κορίτσι του Twitter με τη μηχανή κρύβεται ο ίδιος που με αυτήν του τη “μεταμόρφωση” θέλησε να προσελκύσει περισσότερο κόσμο στο ταξιδιωτικό ιστολόγιό του. Η αποκάλυψη δεν του γύρισε μπούμερανγκ, αντιθέτως τον έκανε ακόμα πιο δημοφιλή και συμπαθή στους χρήστες του Twitter.  

Ο λογαριασμός “@azusagakuyuki” στο Twitter είναι ο ορισμός της επίδοξης ινφλουένσερ. Μια όμορφη ελκυστική νέα κοπέλα ποστάρει συνέχεια φωτογραφίες της πάνω σε μια μηχανή ενώ ταξιδεύει σε αξιοθέατα της Ιαπωνίας. Παράλληλα με τις ταξιδιωτικές αναρτήσεις, για να βγάζει τα προς το ζην, προωθεί προϊόντα τύπου σοκολάτες, ενεργειακά ποτά, ροφήματα κ.ά..

Τελικά απεδείχθη ότι το πραγματικό πρόσωπο της κοπέλας με τη μηχανή είναι ένας 50χρονος μακρυμάλλης που αλλάζει συνέχεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου με τα εργαλεία της εφαρμογής FaceApp. Πολλοί είχαν από καιρό υποπτευθεί την απάτη αλλά οι υποψίες όλων ενισχύθηκαν στα μέσα Φεβρουαρίου από μια φωτογραφία της μηχανής. Οι πίσω καθρέφτες “έπιασαν” κάποιες αντανακλάσεις ενός προσώπου που δεν θύμιζε σε τίποτα τη νεαρά μπλόγκερ.

Οι μάσκες έπεσαν από ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα της ιαπωνικής τηλεόρασης. Ο 50χρονος παραδέχθηκε ότι οικειοποιήθηκε τη γυναικεία περσόνα για να γίνει πιο δημοφιλής στον κόσμο των social media που δεν θα έδειχνε κανένα ενδιαφέρον για τις ταξιδιωτικές περιπέτειες ενός 50άρη “θείου”, όπως δήλωσε ο Ιάπωνας.

Τελικά ο 50χρονος κατάφερε να γίνει ακόμα πιο δημοφιλής αποκαλύπτοντας την πραγματική του ταυτότητα και απέκτησε αρκετές χιλιάδες καινούργιους ακολούθους.

Πηγή: RT News


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αυστραλία: Ξεβράστηκαν δεκάδες μαυροδέλφινα σε ακτή

Ανατροπή στη καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν για βιασμό

Ελεύθερος ο Φλώρος- Απαγορεύεται να πλησιάσει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα

Γαλλία: απαγόρευση κυκλοφορίας για ανήλικα έως 13 ετών στο Μπεζιέ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα