ΑΘΗΝΑ
05:19
|
17.05.2024
Οι φοιτητές καταγγέλουν την παρουσία της αστυνομίας εντός του ΑΠΘ και απαιτούν να αποσυρθούν οι κατηγορίες από τα άτομα που συνελήφθησαν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτήν την ώρα μέλη φοιτητικών συλλόγων στη Θεσσαλονικη που εκφράζουν την αντίθεσή τους στον διυπουργικό νόμο Κεραμέως-Χρυσοχοϊδη καταγγέλλοντας την παρουσία της αστυνομίας εντός του ΑΠΘ.

Κρατώντας πανό και με σύνθημα “Το πανεπιστήμιο ανήκει στους φοιτητές και στις ανάγκες τους” διαμαρτύρονται για την ίδρυση της Πανεπιστημιακής αστυνομίας και απαιτούν να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να επιστρέψουν στα πανεπιστήμιά τους με ασφάλεια.

Την ίδια ώρα, ζητούν να αποσυρθούν οι κατηγορίες από τα άτομα που συνελήφθησαν εντός του ΑΠΘ.

“Κάτω τα χέρια από τους φοιτητικούς συλλόγους. Απαιτούμε να ανοίξουν τώρα οι σχολές! Να εξασφαλιστούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της Υγείας μας. Να διασφαλιστεί η ισότιμη πρόσβαση στην εκπαιδευτική διαδικασία! Να μην χαθεί καμία πρακτική”, τόνισαν ενόσω ήταν συγκεντρωμένοι μπροστά στο Άγαλμα Βενιζέλου, λίγο πριν ξεκινήσουν την πορεία τους προς τους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεκρή Ελληνίδα στην επαρχία Ουσάκ της Τουρκίας

Εκτροπή κίνησης οχημάτων επί της Αχαρνών, λόγω φωτιάς

Κοινή διακήρυξη Ρωσίας-Κίνας για ακόμη στενότερη στρατηγική σχέση

Αναζητείται η 14χρονη Ισλάμ αλ Τζουμά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα