ΑΘΗΝΑ
04:47
|
20.05.2024
Ο 51χρονος φύλακας εντοπίστηκε από συνάδελφό του να ασελγεί στην 27χρονη τρόφιμη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μία νεαρή γυναίκα με ειδικές ανάγκες που φιλοξενείται σε ίδρυμα ΑμεΑ στο Βαθύ Αυλίδας, φέρεται να ήταν το σεξουαλικό “παιχνίδι” 51χρονου υπαλλήλου που εργάζεται περισσότερο από 20 χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο.

Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, την Τρίτη (16-03-2021) ο 51χρονος Χαλκιδέος φύλακας, εντοπίστηκε από συνάδελφό του να ασελγεί στην 27χρονη τρόφιμη ΑμεΑ, στο Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία (πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Εύβοιας).

Ο υπάλληλος, ειδοποίησε αμέσως την Ασφάλεια Χαλκίδας και οι αστυνομικοί που έφτασαν αμέσως στο ίδρυμα συνέλαβαν τον 51χρονο.

Η 27χρονη ΑμεΑ οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για να γίνει ιατροδικαστική εξέταση, ενώ σύμφωνα με το EviaZoom, ο 51χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, του ασκήθηκε δίωξη για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος και κρατείται ώσπου να απολογηθεί στην ανακρίτρια.

Ο 51χρονος φέρεται να ασελγούσε για καιρό στην 27χρονη, ενώ παράλληλα γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί αν προέβη σε ανάλογες πράξεις και σε βάρος άλλων κοριτσιών – τροφίμων ΑμεΑ του Παραρτήματος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιράν: Ενεργοποιήθηκε το σύστημα Copernicus για την αναζήτηση του ελικοπτέρου

Θρίλερ στο Ιράν: Αναγκαστική προσγείωση για τον Πρόεδρο κοντά στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν (upd)

Mamma Mia: Η ανάγκη του προοδευτικού κόσμου για μητρική θαλπωρή

Οι Ταμίλ της Σρι Λάνκα συμπληρώνουν 15 χρόνια από το τέλος του εμφυλίου πολέμου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα