ΑΘΗΝΑ
17:13
|
26.04.2024
Από το βράδυ της Τετάρτης το παιδί νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ιατρικό προσωπικό αλλά και το ίδιο το δίχρονο αγοράκι έδωσαν μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και άφησε λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα, την τελευταία του πνοή στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλευόταν. Το δίχρονο αγοράκι, έπεσε μέσα σε ένα βαρέλι γεμάτο ασβεστόνερο στη Λιγόρτυνο του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, το απόγευμα της Τετάρτης.

Το εντόπισε η γιαγιά του, χωρίς τις αισθήσεις του. Το παιδί μεταφέρθηκε χωρίς κανένα σημάδι ζωής στο Κέντρο Υγείας Χάρακα. Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας προσπαθούσαν γα δύο ώρες και 40 λεπτά να το επαναφέρουν στη ζωή, αλλά το παιδί δεν ανταποκρινόταν. Ξαφνικά στο καρδιογράφημα έγινε η ανατροπή που προκάλεσε έκπληξη και μεγάλη χαρά.

Το παιδί διασωληνώθηκε το βράδυ της Τετάρτης καθοδόν για το ΠΑΓΝΗ.

“Παρά την πολλαπλή υποστήριξη με όλα τα μέσα, η ανταπόκριση του ασθενή είναι φτωχή. Σημειώνεται ότι υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τους γονείς του παιδιού οι οποίοι ενημερώθηκαν για την βαριά κατάσταση και την κακή πρόγνωση” υπογραμμιζόταν χθες στο ιατρικό ανακοινωθέν. Παρά τις προσπάθειες όλου του προσωπικού της Μονάδας, άφησε την τελευταία του πνοή, καθώς εξ αρχής η κατάσταση της υγείας του ήταν εξαιρετικά σοβαρή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απόλυση τεμπέληδων δικαστών από το Πειθαρχικό του Αρείου Πάγου

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη για την θανάτωση σκύλου στη Θέρμη

ΠΟΥ: Πίνουν και καπνίζουν περισσότερα παιδιά και έφηβοι στην Ευρώπη

Ρέθυμνο: Εισβολή της αστυνομίας σε σπίτι φοιτητών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα