ΑΘΗΝΑ
14:01
|
25.04.2024
Τι καταγγέλλει η 24χρονη και πώς απαντούν οι δικηγόροι του ηθοποιού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για τον βιασμό μιας γυναίκας στο Λος Άντζελες το 2017 κατηγορείται ο Αμερικανός ηθοποιός, Άρμι Χάμερ. Η καταγγέλλουσα είναι 24 ετών, κατονομάζεται ως Έφι και μίλησε για το περιστατικό σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου χθες Πέμπτη.

Ο 34χρονος Χάμερ αρνείται την κατηγορία. Οι δικηγόροι του χαρακτήρισαν τις κατηγορίες σε βάρος του εντολέα τους “εξωφρενικές” ενώ ο Αμερικανός ηθοποιός δήλωσε ότι του “δίνεται μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να βάλει τα πράγματα στη θέση τους”.

Την ίδια ώρα η αστυνομία του Λος Άντζελες δήλωσε στο BBC ότι ο Χάμερ αντιμετωπίζεται ως ύποπτος σε υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης. Η έρευνα της αστυνομίας άνοιξε στις 3 Φεβρουαρίου και βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η 24χρονη λύγισε και δάκρυσε ενώ διάβαζε την έτοιμη δήλωσή της με τις καταγγελίες της σε βάρος του Αμερικανού ηθοποιού, γνωστός από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στις ταινίες “The Social Network” και “Να με φωνάζεις με το όνομά μου”.

Με τον συμπρωταγωνιστή του Τίμοθι Σαλαμέ στην ταινία “Να με φωνάζεις με το όνομά μου”

Τι καταγγέλλει η Έφι;

Η 24χρονη έχοντας στο πλευρό της τη γνωστή δικηγόρο για τα δικαιώματα των γυναικών Γκλόρια Άλρεντ αποκάλυψε ότι γνώρισε τον Χάμερ μέσω Facebook το 2016 όταν ήταν 20 ετών. “Τον ερωτεύτηκα αμέσως”, είπε. Εξήγησε ότι όσο η σχέση τους προχωρούσε ο Χάμερ κατέφευγε σε “τακτικές χειραγώγησης για να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Δοκίμαζε την αφοσίωσή μου συνέχεια και στην πορεία ξεπέρασε κάθε όριο. Γινόταν ολοένα και πιο βίαιος”. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα ο βιασμός συνέβη στις 24 Απριλίου του 2017.

Η γυναίκα είπε: “Ο Άρμι Χάμερ με βίαζε για ώρες στο Λος Άντζελες. Χτυπούσε το κεφάλι στον τοίχο και το πρόσωπό μου είχε μελανιάσει. Κατά τη διάρκεια αυτών των τεσσάρων ωρών προσπάθησα πολλές φορές να το σκάσω αλλά δεν με άφηνε. Νόμιζα ότι θα με σκοτώσει. Μετά ο ίδιος έφυγε χωρίς να ενδιαφερθεί για την κατάστασή μου. Ήμουν σε κατάσταση απόλυτου σοκ, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι όλο αυτά έγιναν από κάποιον που αγαπούσα”. Η 24χρονη πρόσθεσε ότι μετά τον φερόμενο βιασμό της είχε τάσεις αυτοκτονίας και ότι αισθανόταν τόσες πολλές ενοχές που την εμπόδιζαν να βγει νωρίτερα δημοσίως και να μιλήσει για την τραυματική εμπειρία, την “σωματική, ψυχική και συναισθηματική της κακοποίηση”.

Τι απάντησαν οι δικηγόροι του Χάμερ

Με γραπτή δήλωσή του προς το BBC ο δικηγόρος Άντριου Μπρέτλερ απέρριψε όλες τις κατηγορίες σε βάρος του πελάτη του. Τόνισε ότι η σχέση του κ. Χάμερ με την καταγγέλλουσα ήταν “απολύτως συναινετική”. Ο δικηγόρος έστειλε επίσης στο BBC φωτογραφίες των γραπτών μηνυμάτων που είχε ανταλλάξει ο πελάτης του με την 24χρονη. Τα μηνύματα υπαινίσσονται ότι τα δύο εμπλεκόμενα στην υπόθεση άτομα αρέσκονταν σε ακραίες σεξουαλικές συμπεριφορές και πράξεις. “Η εμμονή της να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της και οι κακές νομικές συμβουλές που δέχεται το μόνο που θα καταφέρουν είναι να δυσκολέψουν τα πραγματικά θύματα σεξουαλικών επιθέσεων να αναζητήσουν το δίκιό τους”, αναφέρει η δήλωση του δικηγόρου του ηθοποιού Άρμι Χάμερ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χάμερ κατηγορείται για ακραία και βίαιη συμπεριφορά. Η Κόρτνεϊ Βουσέκοβιτς είναι επίσης μία από τις πρώην κοπέλες του που αποκάλυψε την τραυματική εμπειρία της. Το μοντέλο αποκάλεσε τον Χάμερ “Χάνιμπαλ” και πολύ συχνά την τραυμάτιζε αφού απολάμβανε να της γλείφει μετά το αίμα από τις πληγές της. Η νεαρή δήλωσε επίσης ότι της είχε εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία να βρουν έναν γιατρό να της αφαιρέσει το ένα πλευρό, για να το ψήσει σε μπάρμπεκιου και να το φάει μπροστά της.

Τον Ιανουάριο ο 34χρονος σταρ ανακοίνωσε ότι αποσύρει τη συμμετοχή του από μια νέα ταινία που επρόκειτο να γυρίσει με την Τζένιφερ Λόπεζ, εξαιτίας του σάλου που προκάλεσε η “διαρροή” μηνυμάτων που φέρεται να έστειλε ο ίδιος σε γυναίκες κατά τη διάρκεια του γάμου του. Τα εν λόγω μηνύματα, η αυθεντικότητα των οποίων δεν έχει επαληθευτεί, δημοσιοποιήθηκαν από έναν μυστηριώδη λογαριασμό στο Instagram, που υποτίθεται ότι διαχειρίζεται μία από τις πολλές ερωμένες του Χάμερ. Πρόκειται για ερωτικά μηνύματα που περιέχουν “φαντασιώσεις βιασμού και κανιβαλισμού”.

Πηγή: BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στα δικαστήρια ο Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή – Αρνείται τις κατηγορίες

Ξεκίνησε η δίκη 3 χρόνια μετά τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για την υποβολή τους

Celebrities στα εστιατόρια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα