ΑΘΗΝΑ
16:23
|
24.04.2024
Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν, Ιμράν Καν, διαγνώστηκε θετικός για τον κορονοϊό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν, Ιμράν Καν, διαγνώστηκε θετικός για τον κορονοϊό, ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Η διάγνωση πραγματοποιήθηκε μόλις δύο ημέρες αφότου ο Χαν είχε λάβει την πρώτη δόση του κινεζικού εμβολίου.

Ο ειδικός βοηθός του πρωθυπουργού για τις Εθνικές Υπηρεσίες Υγείας, Φαϊσάλ Σουλτάν, δήλωσε ότι ο Χαν βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του.

Η διάγνωση επιβεβαιώθηκε αργότερα από το Γραφείο του Πρωθυπουργού.

Τα νέα έρχονται μόλις δύο ημέρες αφότου ο Χαν έλαβε δημόσια ένα εμβόλιο που αναπτύχθηκε από την κινεζική εταιρεία Sinopharm.

Ένας γερουσιαστής από το κυβερνών κόμμα του Ιμράν Καν, ο Φαϊσάλ Τζαβέντ Καν, δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός θα συνεχίσει να εργάζεται από το σπίτι μέσω συνδέσμου βίντεο.

Ο Πακιστανός ειδησεογραφικός ιστότοπος Dawn ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός είχε ένα γεμάτο πρόγραμμα την Παρασκευή, έχοντας επισκεφθεί ένα πανεπιστήμιο στη βορειοδυτική επαρχία Κιμπέρ Πακτούνκβα της χώρας, όπου απευθύνθηκε σε μια ομάδα φοιτητών.

Ο βοηθός του Καν για την πολιτική επικοινωνία, Σαχμπάζ Γκιλ, είπε ότι τα συμπτώματα του δεν είναι σοβαρά και ότι ο πρωθυπουργός έχει «πολύ ήπιο βήχα και ήπιο πυρετό». Προέτρεψε το κοινό να μην συνδέσει τη μόλυνση με το εμβόλιο, σημειώνοντας ότι η ανοσία αναπτύσσεται μερικές εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό ενός ατόμου.

Πηγή: RT

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ξυλοδαρμός στη Βουλή: Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος

Σπαρτιάτες: Εκτός ευρωεκλογών με απόφαση του Αρείου Πάγου

Ανεξάρτητη έρευνα για ομαδικούς τάφους σε νοσοκομεία της Γάζας ζητά η Ε.Ε.

Ισπανία: Ύποπτη για διαφθορά η σύζυγος του Σάντσεθ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα