ΑΘΗΝΑ
21:45
|
01.10.2023
Πληθαίνουν οι αναρτήσεις αγανάκτησης χρηστών του Twitter μετά τη δημοσιοποίηση των συμβάσεων του υπουργείου Παιδείας με τη Cisco αναφορικά με την πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης Webex.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πληθαίνουν οι αναρτήσεις αγανάκτησης των χρηστών του Twitter μετά τη δημοσιοποίηση των συμβάσεων του υπουργείου Παιδείας με τη Cisco αναφορικά με την πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης Webex.

Υπενθυμίζεται ότι ενώ η Νίκη Κεραμέως είχε αρχικά δηλώσει στη Βουλή ότι πρόκειται για μια δωρεάν παραχώρηση της αμερικανικής εταιρίας, σήμερα αποδείχθηκε ότι το αντίτιμο δεν ήταν μόνο τα 1,9 εκατ. ευρώ αλλά κάτι πολύ ακριβότερο, συγκεκριμένα τα προσωπικά δεδομένα 1,5 εκατ. πολιτών, αρχεία που ενδεχομένως να αποτιμώνται σε τεράστια ποσά.

Μετά τις σημερινές αποκαλύψεις οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ζήτησαν για άλλη μια φορά την παραίτηση της υπουργού Παιδείας εκφράζοντας την οργή τους μεταξύ άλλων για την αδιανόητη κυβερνητική επιλογή να παραδώσει προσωπικά δεδομένων σε μια ιδιωτική εταιρία, για την εμπορική εκμετάλλευσή τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μαλί: Σφοδρές μάχες ξεσπούν αφού αντάρτες σκότωσαν «περισσότερους από 80 στρατιώτες»

Άγκυρα: Βίντεο ντοκουμέντο από την τρομοκρατική επίθεση – Νεκροί οι δράστες

Το Κογκρέσο των ΗΠΑ αποφεύγει το κλείσιμο της κυβέρνησης την τελευταία στιγμή

Πολιτικό θρίλερ αλά Μόντι Πάιθον

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα