ΑΘΗΝΑ
21:06
|
23.06.2024
Ο νεαρός ηθοποιός Ούτσε Αγκάντα θα είναι στον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας που θα αρχίσει να γυρίζεται εντός του 2021.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τέλος στο “μυστήριο” που είχε δημιουργήσει η είδηση για το γύρισμα ταινίας με κεντρικό θέμα τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των γονιών του έδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ που ειδικεύονται σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στη βιομηχανία διασκέδασης του Χόλυγουντ.

Όπως αναφέρουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξει ο νεαρός ηθοποιός Ούτσε Αγκάντα που προβλέπεται να πρωταγωνιστήσει ως το αστέρι του ΝΒΑ στην ταινία με τίτλο «Greek Freak» για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η ηθοποιός Λάιντεντ Μπαντάκι εντάσσεται στην ταινία ως Βέρα, η μητέρα του μπασκετμπολίστα και ο Ντέοο Οκενέι θα παίζει τον Τσαρλς, τον πατέρα του.

Η ταινία θα είναι παραγωγτής της Walt Disney Studios για την Disney Plus και αναμένεται ν α ξεκινήσει εντός τρέχοντος έτους με γυρίσματα στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας της εταιρίας Disney+ θα είναι ο Ακίν Ομοτόσο και σεναριογράφος ο Αράς Άμελ και παραγωγόςο ο Μπέρνι Γκόλντμαν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα