ΑΘΗΝΑ
16:41
|
30.06.2026
Προαναγγελία του προέδρου του ΕΟΔΥ στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ιδιαίτερα υψηλός αναμένεται να είναι σήμερα ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορονοϊού, όπως άφησε να εννοηθεί ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Παναγιώτης Αρκουμανέας, προσερχόμενος στην συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

“Οι τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ δύσκολες”, παραδέχθηκε ο κ. Αρκουμανέας και δήλωσε ότι “θα συνεχίσουμε και τις επόμενες να βλέπουμε αύξηση κρουσμάτων. Χρειάζεται από όλους υπομονή και τήρηση των μέτρων”.

 Πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα τα κρούσματα αναμένεται να κινηθούν κοντά στα 3.500. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αρκουμανέας, και τις επόμενες ημέρες περιμένουμε αύξηση των κρουσμάτων. “Τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας καλούμαστε να αγωνιστούμε όλοι μαζί και θα ξεπεραστεί και αυτή η δυσκολία” τόνισε από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, εκφράζοντας την ελπίδα ότι “φέτος θα κάνουμε Πάσχα καλύτερο από πέρυσι και λίγο μετά θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιστορικό πλήγμα για την Καθολική Εκκλησία στο Σαν Φρανσίσκο: Συμβιβασμός 395 εκ. δολαρίων για την κακοποίηση ανηλίκων

Νεκρή και άλλη νεαρή γυναίκα από τη Λιβαδειά μετά τον τοκετό…

Πάπας Λέων ΙΔ: Ο Θεός δεν ευλογεί ποτέ τον πόλεμο…

Ο πόλεμος στο Σουδάν επιδεινώνει την ανθρωπιστική κρίση στη χώρα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα