ΑΘΗΝΑ
12:16
|
16.04.2024
Προαναγγελία του προέδρου του ΕΟΔΥ στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ιδιαίτερα υψηλός αναμένεται να είναι σήμερα ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορονοϊού, όπως άφησε να εννοηθεί ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Παναγιώτης Αρκουμανέας, προσερχόμενος στην συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

“Οι τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ δύσκολες”, παραδέχθηκε ο κ. Αρκουμανέας και δήλωσε ότι “θα συνεχίσουμε και τις επόμενες να βλέπουμε αύξηση κρουσμάτων. Χρειάζεται από όλους υπομονή και τήρηση των μέτρων”.

 Πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα τα κρούσματα αναμένεται να κινηθούν κοντά στα 3.500. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αρκουμανέας, και τις επόμενες ημέρες περιμένουμε αύξηση των κρουσμάτων. “Τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας καλούμαστε να αγωνιστούμε όλοι μαζί και θα ξεπεραστεί και αυτή η δυσκολία” τόνισε από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, εκφράζοντας την ελπίδα ότι “φέτος θα κάνουμε Πάσχα καλύτερο από πέρυσι και λίγο μετά θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
ΣΥΝΑΦΗ

Σφοδρές αντιδράσεις Χριστιανών για την επίθεση με μαχαίρι σε ασσυριακό ναό στο Σίδνεϊ

Γερμανία: Εισήγηση για την νομιμοποίηση της άμβλωσης στην αρχή της κύησης

Πάπας Φραγκίσκος: Να σταματήσει το σπιράλ της βίας στη Μέση Ανατολή

Η υποκρισία των αγιορειτών: Δύο μέτρα και δύο σταθμά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα