ΑΘΗΝΑ
11:02
|
22.05.2024
Τέλος έλαβε η περιπέτεια της υγείας της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά.
Ïìéëßá ôçò Öþöçò ÃåííçìáôÜ, óå åêäÞëùóç ôïõ ÊéíÞìáôïò ÁëëáãÞò óôïí Ðýñãï ôçò Çëåßáò, ÊõñéáêÞ 9 Öåâñïõáñßïõ 2020 (EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ÃÉÁÍÍÇÓ ÓÐÕÑÏÕÍÇÓ)
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τέλος έλαβε η περιπέτεια της υγείας της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, καθώς πήρε εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό όπου νοσηλευόταν με κολικό νεφρού.

Η Φώφη Γεννηματά με ανάρτησή της στα social media ευχαριστεί τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου και ευχήθηκε σε όλους όσοι δίνουν την δική τους μάχη τα καλύτερα. Συνόδευσε τις ευχαριστίες της με μια φωτογραφία από τον Ευαγγελισμό με φωτισμένη την Εθνική Πινακοθήκη στο βάθος.

«Η σύντομη περιπέτεια της υγείας μου τελείωσε καλά και μαζί με τις θερμές ευχές σας. Σας ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα τους γιατρούς και νοσηλευτές του Ευαγγελισμού για τη φροντίδα τους. Εύχομαι σε όλους που δίνουν τη δική τους μάχη, κάτω από τραγικές συνθήκες, τα καλύτερα» αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή της η κα Γεννηματά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο πρόεδρος Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ «απορρίπτουν βασικά» τη σημερινή ανακοίνωση του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Χαν σχολίασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Ποικιλία αντιδράσεων στην Ευρώπη.
ΣΥΝΑΦΗ

Έκθεση-βόμβα για το μολυσμένο αίμα στη Βρετανία

Κλείνουν τα τακτικά χειρουργεία στο Παίδων «Αγία Σοφία»

Απονευρωμένοι αλγολόγοι, παροπλισμένα Ιατρεία Πόνου και ασθενείς στο έλεος της οδύνης

Ψυχικές ασθένειες και εστιατόρια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα