ΑΘΗΝΑ
11:43
|
26.04.2024
"Ο λόγος είναι ότι μιλάμε. Είναι στοχοποίηση, είναι έγκλημα" καταγγέλλει ο Κώστας Καταρχιάς. Συγκέντρωση εργαζομένων για την απόλυσή του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στον Άγιο Σάββα, και επικουρικός γιατρός, Κώστας Καταρχιάς κατήγγειλε στο OPEN ότι η κυβέρνηση τον απολύει “γιατί μίλησε για τα προβλήματα του νοσοκομείου και τη διασπορά του κορονοϊού”.

Ο Κώστας Καταραχιάς, αναμένεται να απολυθεί επίσημα στις 31 Μαρτίου και, όπως ο ίδιος τονίζει είναι ο μοναδικός γιατρός σε ολόκληρη τη χώρα που “δεν πήρε παράταση της σύμβασής του μέχρι τον Οκτώβριο, ενώ είχε ήδη μετακινηθεί στη ΜΕΘ COVID του νοσοκομείου Σωτηρία”.

“Δυστυχώς τη στιγμή που τα νοσοκομεία βουλιάζουν και οι ανάγκες σε προσωπικό είναι τεράστιες η κυβέρνηση επιλέγει να απολυθώ στις 31 Μαρτίου. Έκοψαν βίαια τη σύμβασή μου -ο μόνος γιατρός πανελλαδικά στους 2.000 επικουρικούς- και ο λόγος είναι ότι μιλάμε. Γιατί βγήκαμε και μιλήσαμε για τα προβλήματα του νοσοκομείου, τη διασπορά. Με έχουν ήδη μετακινήσει μετά τις αποκαλύψεις εκδικητικά στη ΜΕΘ του Σωτηρία. Είμαι ακτινολόγος, είμαι απαραίτητος. Είμαι ο μόνος γιατρός που κόβουν τη σύμβαση αυτή τη στιγμή” είπε.

“Είναι η κορύφωση της προσπάθειας διάλυσης του δικαιώματος να έχουμε συνδικάτα! Είναι έγκλημα“, τόνισε”.

“Είναι στοχοποίηση, ζητάμε να παρέμβει το υπουργείο, να δώσει παράταση”, κατέληξε.

Σημειώνεται ότι, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας το πρωί της Τετάρτης, διαμαρτυρόμενοι για την απόλυση του προέδρου τους, Κώστα Καταραχιά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιερώνυμος: Δεν κάνουμε ούτε αυτό που θα μας πει ο κ. Βελόπουλος ούτε οποιασδήποτε πολιτικός

Η ByteDance δεν υποχωρεί στις πιέσεις των ΗΠΑ για πώληση του TikTok

Τι απαντά ο γιατρός για τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Ένοχος ο αστυνομικός για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα