ΑΘΗΝΑ
01:55
|
22.05.2024
Έλαμψε δια της απουσίας της η Μπέτυ Μπαζιάνα από το επίσημο δείπνο που παρέθεσε στο Προεδρικό Μέγαρο η ΠτΔ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έλαμψε δια της απουσίας της η Μπέτυ Μπαζιάνα από το επίσημο δείπνο που παρέθεσε στο Προεδρικό Μέγαρο η ΠτΔ στους επίτιμους προσκεκλημένους των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα, αρνήθηκε ευγενικά να παραστεί στο δείπνο, όχι γιατί δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο, ούτε φυσικά γιατί βρισκόταν σε ενδυματολογικό δίλημμα.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα αν και είχε προσκληθεί ως σύντροφος του τέως πρωθυπουργού, δεν παρέστη στο πλευρό του αγραβάτωτου συζύζου γιατί δεν έχει ακόμη εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, γεγονός που θα την καθιστούσε απειλή για την εκλεκτή ομήγυρη.

Έτσι, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε πέτρα την καρδιά του και μετέβη μόνος του στο Προεδρικό Μέγαρο, περιφρονώντας για άλλη μία φορά τον ενδυματολογικό κώδικα που απαιτούσε μπλακ τάι, τον οποίον και σεβάστηκαν οι υπόλοιποι εκλεκτοί, μεταξύ των οποίων ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν με τη σύζυζό του, ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης με τη γυναίκα του Αντρη, η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας Φρανσουά Παρλί, η πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου με τον σύζυγό της Θόδωρο, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, και πολλοί άλλοι.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο πρόεδρος Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ «απορρίπτουν βασικά» τη σημερινή ανακοίνωση του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Χαν σχολίασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Ποικιλία αντιδράσεων στην Ευρώπη.
ΣΥΝΑΦΗ

Καταδίκη 2 νεαρών Σουηδών στη Ρόδο για προσβολή εθνικών συμβόλων

Μεξικό: Θύματα θερμοπληξίας εκατοντάδες πίθηκοι στο Ταμπάσκο

Αλβανία: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού

UNRWA: Αναστέλλει τη διανομή τροφίμων στη Ράφα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα