ΑΘΗΝΑ
07:13
|
25.04.2024
Η αμερικανική κυβέρνηση θα διανείμει 11 εκατομμύρια δόσεις του μονοδοσικού εμβολίου της Johnson & Johnson’s κατά της νόσου Covid-19 την ερχόμενη εβδομάδα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η αμερικανική κυβέρνηση θα διανείμει 11 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της Johnson & Johnson’s κατά της νόσου Covid-19 την ερχόμενη εβδομάδα, ανακοίνωσε σήμερα αξιωματούχος του Λευκού Οίκου και ενώ συνεχίζει να αυξάνεται η παραγωγή εμβολίων προκειμένου να υποστηριχτεί η προσπάθεια του Λευκού Οίκου για τον εμβολιασμό πολιτών με 200 εκατομμύρια δόσεις κατά τις πρώτες εκατό ημέρες της θητείας του προέδρου Τζο Μπάιντεν.

Συγκεκριμένα, ο Τζεφ Ζάιεντς, ο συντονιστής του Λευκού Οίκου για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να είναι σε καλό δρόμο για να επιτύχουν τον στόχο της διάθεσης εμβολίων σε όλους τους ενήλικες έως τον Μάιο.

Οι φαρμακοβιομηχανίες Pfizer Inc, Moderna Inc και J&J που παράγουν εμβόλια κατά της Covid-19 αναμένεται να πετύχουν τον στόχο τους, που είναι η προμήθεια 240 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίων το πρώτο τρίμηνο του 2021, παρά τις καθυστερήσεις σε μερικές παραδόσεις τον Μάρτιο, πρόσθεσε ο αξιωματούχους.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάει τέλειωσε ο Γιαννάκης το καλό παιδί, λέει ο Καλλιάνος για τη νοσηλεία του πατέρα του

Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων μετέτρεψαν απογευματινό χειρουργείο σε πρωινό και δωρεάν

Κορυφώνεται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης

EINAΠ: Κινητοποίηση στο νοσοκομείο Γεννηματάς την Τετάρτη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα