ΑΘΗΝΑ
17:11
|
19.04.2024
Διακοπές εν μέσω καραντίνας! Το πείραμα του ολλανδικού κράτους που στέλνει τουρίστες στην Ελλάδα για να τσεκάρει αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ολλανδικό ταξιδιωτικό γραφείο με τη βοήθεια του Ολλανδικού κράτους, σκοπεύει να φέρει 200 άτομα για μια 8ήμερη απόδραση στην Ελλάδα, με στόχο να τσεκάρει εάν οι διακοπές μπορούν να γίνουν με τρόπο ασφαλή στη χώρα μας εν μεσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Όσοι επιλεγούν, θα ζήσουν “τον μύθο τους στην Ελλάδα” διαμένοντας σε ένα all-inclusive resort στη Ρόδο και καταβάλλοντας μόλις 399 ευρώ ανά άτομο.

Ωστόσο, οι τυχεροί Ολλανδοί θα πρέπει να περάσουν το σύνολο των διακοπών τους μέσα στο resort, ενώ επιστρέφοντας στη χώρα τους θα υποστούν την καθιερωμένη 10ήμερη καραντίνα.

Στην πρόσκληση του πρακτορείου ανταποκρίθηκαν τουλάχιστον 25.000 Ολλανδοί, οι οποίοι δεν φαίνεται να ενοχλούνται από τις προϋποθέσεις που τίθενται κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στην Ελλάδα.

Το “πείραμα” που υποστηρίζεται επίσημα από το ολλανδικό κράτος ευελπιστεί να απαντήσει στο ερώτημα του κατά πόσο είναι πλέον εφικτός και ασφαλής ο τουρισμός για τους πολίτες της χώρας.

Η επίσημη ταξιδιωτική οδηγία της Ολλανδίας συνεχίζει να συμβουλεύει την αποφυγή των ταξιδιών στο εξωτερικό τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Μαΐου.

Ο ταξιδιωτικός πάροχος Sunweb διαθέτει 187 εισιτήρια για άτομα ηλικίας 18-70 ετών, η επιλογή των οποίων θα γίνει σύμφωνα με τα κριτήρια που έχουν καθοριστεί από το Ολλανδικό κράτος.

Οι τουρίστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν όλες τις εγκαταστάσεις του resort (πισίνες και εστιατόρια) δεν θα επιτρέπεται όμως να εγκαταλείψουν το ξενοδοχείο και να επισκεφτούν άλλες τοποθεσίες του νησιού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Amber Alert: Εξαφάνιση 11χρονου από χώρο φιλοξενίας στην πλατεία Αττικής

Εκθεση φωτογραφίας για τα Τέμπη στη Λάρισα

Κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 για ισχυρές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές

Παρίσι: Απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στο ιρανικό προξενείο- Συνελήφθη ο δράστης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα