ΑΘΗΝΑ
23:57
|
16.04.2024
Αίσθηση προκάλεσαν τα λόγια της καθηγήτριας Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας κατά την διάρκεια της ενημέρωσης από το υπουργείο Υγείας για την πορεία της πανδημίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αίσθηση προκάλεσαν τα λόγια της καθηγήτριας Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και εργαζόμενης στο ΕΣΥ, κατά την διάρκεια της ενημέρωσης από το υπουργείο Υγείας για την πορεία της πανδημίας.

Τη στιγμή που οι περιγραφές και οι καταγγελίες που έρχονται από τα νοσοκομεία, ιδιαίτερα της Αττικής, για φρικτή αναμονή για κρεβάτι σε ΜΕΘ, διασωληνώσεις και θανάτους εκτός εντατικής, ήταν αναμενόμενο να υπάρξουν σχετικές ερωτήσεις. Η απάντηση της Βάνας Παπαευαγγέλου, όμως, για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ ήταν τέτοια που ήδη ξεσηκώθηκε κύμα αντιδράσεων. 

Έκανε λόγο για… μικρό ποσοστό θανάτων εκτός ΜΕΘ, προσδιορίζοντάς το στο 20%. Δηλαδή ένας στους πέντε θανάτους εκτός ΜΕΘ χαρακτηρίζεται ως «πολύ μικρό ποσοστό». Είπε χαρακτηριστικά: «Προφανώς υπάρχουν και θάνατοι εκτός ΜΕΘ. Πάντα υπήρχαν θάνατοι εκτός ΜΕΘ, είναι πολύ μικρό το ποσοστό των ασθενών που χάνουν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ, πολύ μικρό, 20% νομίζω».

Το σχετικό βίντεο από το 33.45 και μετά.

Παύλος Πολάκης: Φρικιαστική δήλωση

Με μία σκληρή δήλωση σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Παύλος Πολάκης την αναφορά της Βάνας Παπαευαγγέλου, κάνοντας λόγο για «εγκληματική και φρικιαστική» δήλωση.

«Κυρία Παπαευαγγέλου! Παραιτηθείτε και από την επιτροπή και από καθηγήτρια. Δε σας αξίζει ούτε η θέση ούτε ο τίτλος! Από πού και ως πού είναι λογικό και ανεκτό να πεθαίνει ο 1 στους 5 εκτός ΜΕΘ;

Σε ποιο βιβλίο Ιατρικής είναι αυτό γραμμένο;

Σε ποιο αξιακό κώδικα, πέραν των ναζί, υπάρχει αυτή η αντίληψη;

Όταν ο “επιστήμονας” προσπαθεί να δικαιολογήσει την ανυπαρξία προετοιμασίας του ΕΣΥ από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, τελικά κατεβαίνει όλα τα σκαλοπάτια του επιστημονικού εξευτελισμού και βασικά της ανθρωπιάς!» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «άστοχη» η δήλωση!!!!!ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ,ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ ,ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ,ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!! (Τόσο καιρό ρώταγα πόσοι πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΓΩΝΙΑ και δυστυχώς είναι παραπάνω από αυτό που λες).

Κυρία Παπαευαγγέλου! ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ.Δεν σας αξίζει ούτε η θέση ούτε ο τίτλος !

Από που και ως που είναι ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΟ να πεθαίνει ο 1 στους 5 ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ ;;;;;;

Σε ποιο βιβλίο Ιατρικής είναι αυτό γραμμένο;

Σε ποιο αξιακό κώδικα ,πέραν των ΝΑΖΙ ,υπάρχει αυτή η αντίληψη;;;

Όταν ο «επιστήμονας» προσπαθεί να δικαιολογήσει την ανυπαρξία προετοιμασίας του ΕΣΥ από την κυβέρνηση Μητσοτακη, ΤΕΛΙΚΑ κατεβαίνει όλα τα σκαλοπάτια του επιστημονικού εξευτελισμού και βασικά της ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ!!!!

ΥΓ 1:Δεν μπορώ να διανοηθώ να ήμασταν εμείς κυβέρνηση και να έκανε τέτοια δήλωση μέλος επιτροπής που θα είχαμε ορίσει!!!!ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΕΤΣΟΤΑΙΣΜΕΝΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ….

ΥΓ2:Ένας προβεβλημένος από την επιτροπή που έψελνε στις εκκλησιές ,έχει να πει τίποτα η συμφωνει;;;;

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
ΣΥΝΑΦΗ

Γερμανία: Εισήγηση για την νομιμοποίηση της άμβλωσης στην αρχή της κύησης

Νιγηρία και Κένυα αποσύρουν ύποπτο σιρόπι για τον βήχα

Ευρωκοινοβούλιο: Ιστορικό ψήφισμα για το δικαίωμα στις αμβλώσεις

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη Δημόσια Υγεία και το νέο ΕΣΥ της ΝΔ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα