ΑΘΗΝΑ
01:26
|
24.04.2024
Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο Αιγάλεω, ο εμβολιασμός 34χρονου αντιδημάρχου, ο οποίος εμβολιάστηκε εκτός σειράς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο Αιγάλεω, ο εμβολιασμός 34χρονου αντιδημάρχου, ο οποίος εμβολιάστηκε εκτός σειράς.

Πρόκειται για τον Ηλία Μάνδρο, αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και Ρύθμισης Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων, ο οποίος μάλιστα έσπευσε να γνωστοποιήσει τον εμβολιασμό του σε ανάρτησή του στα social media.

“1η δόση εμβολίου. Καλή ανοσία να έχουμε, τηρούμε τους υγειονομικούς κανόνες και βγαίνουμε αλώβητοι” κοινοποίησε ο Ηλίας Μάνδρος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η ανάρτησή του προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων αφενός γιατί ο Ηλίας Μάνδρος δεν είναι υγειονομικός και ως εκ τούτου δεν έρχεται σε επαφή με ασθενείς και αφετέρου γιατί ανήκει σε μικρή ηλικιακή ομάδα για την οποία δεν έχει ανοίξει ακόμα η πλατφόρμα των εμβολιασμών.

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος ισχυρίστηκε ότι εμβολιάστηκε εκτός σειράς γιατί είναι πρόεδρος του Δ.Σ του Κέντρου Υγείας. Ωστόσο, ο κ. Μάνδρος δεν έχει κάποια ιατρική ιδιότητα και δεν έρχεται σε επαφή με τους ασθενείς του Κέντρου Υγείας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το μήνυμα του εκπροσώπου της Χαμάς για τις 200 μέρες πολέμου

Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων μετέτρεψαν απογευματινό χειρουργείο σε πρωινό και δωρεάν

Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Boeing στο Γιοχάνεσμπουργκ

Ο Χάρισον Φορντ υπέρ των νέων που διαδηλώνουν στις ΗΠΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα