ΑΘΗΝΑ
22:39
|
26.04.2024
24χρονος φέρεται να υποστήριξε πως έπεσε θύμα βιασμού από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη όταν ήταν 17 ετών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τέταρτη καταγγελία για βιασμό από τον Δημήτρη Λιγνάδη εξετάζουν οι δικαστικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση κατέθεσε 24χρονος σήμερα άνδρας που, όπως είπε, βιάστηκε από τον γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη όταν ήταν 17 ετών.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 24χρονος φέρεται να υποστήριξε πως ο ήδη προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές της Τρίπολης για δύο βιασμούς τον προσέγγισε στον δρόμο και πως ο βιασμός του έγινε στο σπίτι του ηθοποιού όταν τον κάλεσε κάποια στιγμή και αυτός, ανυποψίαστος για όσα θα ακολουθούσαν, πήγε.

Ο εν λόγω μάρτυρας φέρεται να επιβεβαίωσε κι άλλα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης από τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου και για τα οποία είχε γνώση, καθώς φαίνεται να ήταν ο ίδιος παρών όταν αυτά συνέβησαν. Επίσης φέρεται να κατέθεσε ότι ακολουθήθηκε το ίδιο μοτίβο με την παροχή αλκοόλ και ναρκωτικών προκειμένου να καμφθούν οι αντιστάσεις του και να μην μπορεί να αντιδράσει.

Το δημοσίευμα της RealNews επισημαίνει ότι η μαρτυρία για τον τέταρτο βιασμό αναμένεται να εξεταστεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αφού για κάθε καταγγελία θα ανοίγει νέα δικογραφία και η εισαγγελία θα διενεργεί προκαταρκτική έρευνα.

Πηγή: RealNews

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα