ΑΘΗΝΑ
21:41
|
26.04.2024
Κρατείται φωτορεπόρτερ γιατί απαθανάτισε την πολυμελή φρουρά του Μένιου Φουρθιώτη και τη θωρακισμένη BMW της ΕΛΑΣ που του έχει παραχωρήσει.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα απίστευτο περιστατικό προσαγωγής του φωτορεπόρτερ της εφημερίδας Documento, Μάριου Ραφαήλ Μπίκου, διαδραματίστηκε έξω από τα δικαστηρια της Ευελπίδων όταν η φρουρά του Μένιου Φουρθιώτη (που η ΕΛΑΣ αρνείται ότι υπάρχει) προχώρησε στην κράτηση του.

Σύμφωνα με την καταγγελία του Documento ο φωτορεπόρτερ εξόργισε τον Μένιο Φουρθιώτη και τη φρουρά του όταν τράβηξε φωτογραφία που αποδεικνύει ότι ο παρουσιαστής είναι υπό ισχυρή αστυνομική περιφρούρηση με θωρακισμένο υπηρεσιακό αυτοκίνητο της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Documento οι φωτογραφίες καταγράφουν τον Μένιο Φουρθιώτη με συμβατικές πινακίδες που δε δηλώνονται και συνοδεία άλλων αστυνομικών με μηχανές.

O γνωστός τηλεπαρουσιαστής φέρεται να ζήτησε να συλληφθεί ο φωτορεπόρτερ παρά το γεγονός ότι η δικηγόρος του και η φρουρά του του συνέστησαν να μην προβεί σε αυτή την κίνηση. 

Η είδηση της σύλληψης προκάλεσε μεταξύ άλλων την έντονη αντίδραση του Κώστα Βαξεβάνη αλλά και του πρόεδρου της Ένωσης φωτορεπόρτερ Ελλάδας, Μάριου Λώλου.

Υπενθυμίζεται πως είχε προκαλέσει αίσθηση λίγες ημέρες πριν η είδηση πως ο τηλεπαρουσιαστής -και κατά δήλωσή του μελλοντικός υποψήφιος βουλευτής με το κυβερνών κόμμα, στις ερχόμενες εθνικές εκλογές- απολαμβάνει αστυνομικής φύλαξης σε 24ωρη βάση.

Πηγές: Αυγή

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα