ΑΘΗΝΑ
12:51
|
15.04.2021
“Δεν θα ήθελα να προκαταλάβω τις αποφάσεις της επιτροπής”, δευκρίνισε η Αριστοτελία Πελώνη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η κυβέρνηση τάσσεται υπέρ της απελευθέρωσης των διαδημοτικών μετακινήσεων και αυτή θα είναι η εισήγησή της στην επιτροπή των ειδικών που συνεδριάζει σήμερα, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Ερωτηθείσα από δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ αν θα επιτραπούν οι διαδημοτικές μετακινήσεις από αυτό το Σαββατοκύριακο, η κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε ότι θεωρεί πως “θα ήταν ένα λογικό μέτρο” αλλά διευκρίνισε ότι “αυτό θα το εισηγηθεί η επιτροπή, δεν θα ήθελα να προκαταλάβω τις αποφάσεις της”.

Η κ. Πελώνη δήλωσε ότι οι διαδημοτικές μετακινήσεις θα βοηθήσουν στην εκτόνωση σε εξωτερικούς χώρους, και τόνισε ότι είναι καλύτερο να υπάρχουν “ελεγχόμενες δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους, παρά ανεξέλεγκτες παράνομες δραστηριότητες, συναντήσεις σε σπίτια, όπου γίνεται διασπορά του ιού”. Επιπλέον, τόνισε ότι αν απελευθερωθούν οι διαδημοτικές μετακινήσεις, “δεν θα επιτραπούν φαινόμενα συνωστισμού σε μικρές πλατείες, σε γειτονιές”.

Στην ίδια τοποθέτηση η κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωσε ότι είναι ακόμη νωρίς να συζητηθεί το ζήτημα των μετακινήσεων από περιφέρεια σε περιφέρεια, ενόψει Πάσχα. “Θα το δούμε όταν έρθει η ώρα. Τώρα συζητάμε τι θα μπορέσει να γίνει από εβδομάδα”.

Πηγή: ΣΚΑΪ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τα εμβόλια δεν τα φέρνει ο καπιταλισμός αλλά τα δημόσια κεφάλαια

Ο Τζον Κλιζ “σφάζει” με το χιούμορ του την πολιτική ορθότητα

Ο Πολιτισμός στους δρόμους – 13 μήνες σε αναστολή λειτουργίας

Hγέτες και νομπελίστες ζητούν να καταργηθούν οι πατέντες των εμβολίων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα