ΑΘΗΝΑ
08:27
|
18.05.2024
Ψηλοτάκουνα συνδυασμένα με πένσιλ φούστα, ανδρικό πουκάμισο και σακάκι. Ο Μαρκ Μπράιαν σπάει τα ταμπού και λέει σε όλους φορέστε ό,τι σας κάνει κέφι!
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δωδεκάποντες γόβες στιλέτο συνδυασμένες και πένσιλ φούστα, ανδρικό πουκάμισο και σακάκι! Ο Μαρκ Μπράιαν, εμπευστής του προβοκατόρικου ανδρόγυνου στυλ, style icon των βίβλων της μόδας, δηλώνει στρέιτ, ομολογεί ότι λατρεύει -εκτός από τα ψηλοτάκουνα- τις όμορφες γυναίκες και τις Porsche, ξεκαθαρίζει ότι ο γάμος του είναι ευτυχισμένος και παρακινεί τους φαν του να έχουν αυτοπεποίθηση και να φοράν ό,τι τους κάνει κέφι!

Ο 61χρονος Μαρκ Μπράιαν μεγάλωσε και έζησε στο Τέξας, αλλά πρόσφατα αποφάσισε να μετακομίσει με την οικογένειά του σε ένα μικρό χωριό κοντά στο Σβέμπις Χαλ της Γερμανίας.

“Οσο ήμουν στο Τέξας το να κυκλοφορώ με γόβες λειτουργούσε ως κόκκινο πανί. Οταν όμως μετακομίσαμε οικογενειακώς στη Γερμανία, είδα ότι ο κόσμος είναι ανοιχτός σε καθετί διαφορετικό, οπότε πλέον άρχισα να υιοθετώ αυτό το ντύσιμο στην καθημερινότητά μου, από τη δουλειά μέχρι μέσα στο σπίτι και από το γήπεδο μέχρι την αγορά” δηλώνει στο Interview, τονίζοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η γνώμη του κόσμου. “Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι αυτό που θέλω εγώ και ότι καθετί που κάνω το εγκρίνει η οικογένειά μου”.

Έχει κάνει τρεις γάμους και είναι πατέρας τριών παιδιών και τεσσάρων εγγονών. Εργάζεται ως μηχανικός ρομποτικής ενώ παράλληλα είναι και προπονητής της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Ο προπονητής με τα 12ποντα υιοθέτησε τα τελευταία χρόνια το ανδρόγυνο look και πλέον δεν διστάζει να κυκλοφορεί δημόσια φορώντας γόβες και σακάκι. Παράλληλα προωθεί τη σιλουέτα του μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ο οποίος έχει κερδίσει το ενδιαφέρον της αφρόκρεμας της βιομηχανίας της μόδας και του στυλ.

Έκτοτε, έχει ποζάρει από τη “Vogue” και το “Interview” μέχρι το “W Magazine”, το “The Cut” και την “Daily Mail” κερδίζοντας χιλιάδες φαν σε όλον τον κόσμο.

“Θαύμαζα πάντα τις γυναίκες με αντίστοιχο στυλ γιατί για μένα αυτό το look αποπνέει δυναμισμό. Μου αρέσει ο κόσμος της γυναικείας ένδυσης γιατί έχει απίστευτη φαντασία. Εμείς οι άνδρες, βλέπετε, έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε γκρι παντελόνι, μαύρο, καφέ ή μπλε, άντε κι ένα τζιν. Δεν είναι αφόρητα πληκτικό;” υπογραμμίζει.

Η πρώτη φορά που φόρεσε ψηλοτάκουνες γόβες, ομολογεί ήταν στον χορό του κολεγίου, μάλιστα η ίδια η συνοδός του τότε, του είχε ζητήσει ως χάρη να βάλει γόβες για να χορέψουν.

Ωστόσο, αρκετά χρόνια αργότερα τόλμησε να φορέσει φούστα, να τη συνδυάσει με ψηλοτάκουνες γόβες και να κυκλοφορήσει δημόσια. Τότε ήταν ήδη παντρεμένος με την τρίτη του σύζυγο η οποία στηρίζει απόλυτα τις επιλογές του και τον βοηθά στις στυλιστικές ακροβασίες του.

 “Είμαστε 11 χρόνια μαζί και με ξέρει όσο ελάχιστοι άνθρωποι. Οσο για τα παιδιά μου, κι αυτά στηρίζουν ό,τι κάνω. Οταν μίλησα στον γιο μου και τις δύο κόρες μου τους εξήγησα ότι ο μπαμπάς τους είναι αυτός που ξέρουν, απλώς του αρέσει να φορά φούστες και τακούνια, και αυτό δεν έχει να κάνει με το αν είμαι γκέι ή γενικά με τη σεξουαλικότητα. Η μία μου κόρη μάλιστα θα ήθελε να μπορεί να δανειστεί κάποιες φορές τις γόβες μου, αλλά δεν είναι στο νούμερό της” αποκαλύπτει.

Αρχικά ξεκίνησε πηγαίνοντας στη δουλειά κανονικά φορώντας το κοστούμι του, μετά συνδύαζε το κοστούμι με 12ποντες γόβες και, τέλος, πέρασε και στις φούστες. Δεν τον ενδιαφέρει το τόταλ γυναικείο λουκ αλλά ο ανδρόγυνος συνδυασμός των γυναικείων και ανδρικών basic.

“Είμαι ήδη ψηλός, οπότε μπορείτε να φανταστείτε πόσο ψηλότερος γίνομαι με τα τακούνια. Ολο αυτό το στυλ, λοιπόν, με βοήθησε να αναπτύξω μια πιο αγέρωχη συμπεριφορά, χωρίς φόβο, γεμάτη αυτοπεποίθηση”, ομολογεί.

“Δεν με ενοχλεί να με πειράζουν, δεν διστάζω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου αν χρειαστεί” ξεκαθαρίζει.

Ωστόσο αυτό που θέλει να πει σε όλους όσοι τον θαυμάζουν είναι το εξής: “Μη φοβάστε. Μερικοί άνθρωποι είναι σαν τα ζώα. Μυρίζονται τον φόβο και την αδυναμία. Να αποπνέετε αυτοπεποίθηση και να μη δείχνετε φόβο στους άλλους. Το μόνο που έχετε να φοβάστε είναι τον ίδιο σας τον εαυτό. Θέλετε να βάλετε φούστα; Να το κάνετε! Θέλετε να φορέσετε ψηλοτάκουνα και να βγείτε βόλτα; Να το κάνετε! Δεν υπάρχουν σύνορα στα όνειρα και, επιτέλους, ας πετάξουμε τις ταμπέλες που μας κάνουν δύσκολη τη ζωή. Μια φούστα δεν σε κάνει γυναίκα, όπως και ένα παντελόνι δεν σε κάνει άνδρα. Ανθρωποι είμαστε και πρέπει να περπατάμε με το κεφάλι ψηλά, με καλοσύνη στην ψυχή και με χαμόγελο στο πρόσωπο”, καταλήγει.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γερμανία: Σφοδρές βροχοπτώσεις χτύπησαν το Σάαρλαντ

Ουκρανία: Σε ισχύ ο αμφιλεγόμενος νόμος για την επιστράτευση

Ο καιρός σήμερα: Σκόνη, ζέστη και λασποβροχές

Ξεκινά αύριο το συνέδριο για το υπαρξιακό πρόβλημα της Ελλάδας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα