ΑΘΗΝΑ
21:37
|
08.06.2026
Για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκου ο οποίος και το διερευνά. Το περιστατικό διερευνάται ακόμη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης νοσηλεύεται από χθες περιστατικό 63χρονης γυναίκας που υπέστη θρομβοεμβολικό επεισόδιο λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο κατά του κορΟνοϊού της εταιρείας AstraZeneca.

Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο stonisi.gr, η γυναίκα εμβολιάστηκε στο Κέντρο Υγείας της Καλλονής. Για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκου ο οποίος και το διερευνά όπως και η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.

Καθώς το περιστατικό διερευνάται ακόμη, δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για το αν υπάρχει κάποια ένδειξη συσχέτισης του θρομβοεμβολικού επεισοδίου με το εμβόλιο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΠΟΕΔΗΝ: Πανελλαδική στάση εργασίας την Τετάρτη 10 Ιουνίου

Σάρον Στόουν: Η διπλή μαστεκτομή συνοδεύτηκε με… διαζύγιο

ΕΦΕΤ: Ανάκληση συσκευασμένης σαλάτας «Μπαρμπά Στάθης»

Ελπίδες για αποτελεσματικές θεραπείες κατά του καρκίνου από καινοτόμα φάρμακα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα