ΑΘΗΝΑ
16:16
|
19.04.2024
Παρατράγουδα ανήμερα του καθολικού Πάσχα – Το βίντεο έγινε viral.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Καναδός ιεροκήρυκας πολωνικής καταγωγής έγινε το πρόσωπο της ημέρας στη χώρα του για τον τρόπο με τον οποίο πέταξε έξω από ναό έξι αστυνομικούς που επιχείρησαν να διακόψουν τη λειτουργία του Πάσχα επιβάλλοντας τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στη χώρα λόγω της πανδημίας.

Το βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε viral, δείχνει τους αστυνομικούς να στέκουν αμίλητοι ενώ ο ιεροκήρυκας οργισμένος ωρύεται επαναλαμβάνοντας τη φράση: Βγείτε έξω από αυτόν τον χώρο. Στη συνέχεια ο ιεροκήρυκας Αρτούρ Παβλόφσκι αποκαλεί τους αστυνομικούς “ναζί” και “Γκεστάπο”. Οι αστυνομικοί υποχωρούν και αποχωρούν αλλά οι φωνές του πάστορα τούς συνοδεύουν μέχρι έξω. “Είστε αδιανόητα άρρωστοι και μοχθηροί. Εκφοβίζετε ανθρώπους μέσα σε εκκλησία ανήμερα του Πάσχα”, ακούγεται να λέει ο ιεροκήρυκας, ο οποίος στο τέλος του βίντεο δείχνει το πρόσωπό του για να εκφράσει και να δείξει τον θυμό του προς το κοινό του.

Police came to disrupt Church gathering! Gestapo came again to intimidate the Church parishioners during the Passover Celebration!!! Unbelievable!If you would like to help, you can donate by using e-transfer: art@streetchurch.ca or by using our website: www.streetchurch.caWe meet on the streets four times a week and inside the building, every Saturday 9:45 AM!The Fortress (Cave) of Adullam, every Saturday 9:45 am! Time of worship, testimonies, preaching, and lunch afterward. The address is: 4315 26 Avenue SE, Calgary.For more information call: 403-607-4434 or email: art@streetchurch.cawww.streetchurch.caYouTube: https://youtube.com/channel/UCppnexVl511K6mFXnwyC_Jg

Posted by Artur Pawlowski on Saturday, April 3, 2021

Ο Αρτούρ Παβλόφσκι, κηρύττει τον λόγο του θεού στους δρόμους του Κάλγκαρι στην Αλμπέρτα του Καναδά και είναι γνωστός για τις συντηρητικές απόψεις του και τον επιθετικό του λόγο κατά των μουσουλμάνων, των δικαιωμάτων των ομόφυλων και προσφάτως κατά των περιοριστικών μέτρων για τη νόσο Covid-19.

Έχει κατ’ επανάληψη δεχθεί πρόστιμα για τη διοργάνωση διαμαρτυριών κατά των περιοριστικών μέτρων της καναδικής κυβέρνησης.



Πηγή: RT News

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 για ισχυρές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές

Παρίσι: Απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στο ιρανικό προξενείο- Συνελήφθη ο δράστης

Πακιστάν: Αστυνομικοί σκότωσαν βομβιστή για να αποτρέψουν επίθεση στο Καράτσι

«Φτηνά, θυμωμένα, αποτελεσματικά»: Πώς τα επίγεια μη επανδρωμένα σκάφη ενσωματώθηκαν στη ζώνη του πολέμου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα