ΑΘΗΝΑ
15:42
|
20.04.2024
Τρείς αυτοκτονίες σε νοσοκομεία της περιφέρειας μέσα σε ένα 24ωρο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μετά το πρώτο σοκ με την αυτοκτονία 62χρονου από τον 7ο όροφο του Νοσοκομείου Βόλου, ένας 80χρονος στη Λάρισα, προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, ενώ – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερίας της Δευτέρας» – αναμένονταν οι εξετάσεις προκειμένου να διαγνωστεί η νόσος για την οποία νοσηλευόταν τον τελευταίο μήνα στο νοσοκομείο.

Τον 80χρονο βρήκε νεκρό στο μπάνιο του θαλάμου λίγο πριν τις 6 χθες τα ξημερώματα η νοσηλεύτρια η οποία πήγε στον θάλαμο για την πρωινή νοσηλεία. Ο ηλικιωμένος φέρεται να είχε αφήσει και σημείωμα όπου εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη του.

Τραγωδία  όμως συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας  στο Νοσοκομείο του Ρίου, με μία γυναίκα να χάνει τη ζωή της πέφτωντας από τον τρίτο όροφο βρίσκοντας τραγικό θάνατο.Το περιστατικό συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  του patratimes, πρόκειται για μία 65χρονη. Στο σημείο έσπευσε μονάδα του ΕΚΑΒ ,αλλά ήταν ήδη νεκρή.

Και τα δύο περιστατικά ακολούθησαν της τραγωδίας πιυ γράφτηκε χθες το μεσημέρι στον 7ο όροφο του “Αχιλλοπουλείου” όταν ένας 62χρονος Βολιώτης, που έπασχε από κορωνοϊό και θα έπαιρνε εξιτήριο, αποχαιρέτησε γιατρούς και νοσηλευόμενους και πήδηξε από το παράθυρο του δωματίου στο κενό βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Πηγές: e-thessalia.gr, Tempo24.news

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

EINAΠ: Κινητοποίηση στο νοσοκομείο Γεννηματάς την Τετάρτη

Θεραπεύτηκε από τη Μεσογειακή Αναιμία 39χρονος εκπαιδευτικός στο Παπανικολάου

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Σκλήρυνση κατά πλάκας: Βρέθηκαν ενδείξεις της νόσου χρόνια πριν εμφανιστούν τα συμπτώματα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα