ΑΘΗΝΑ
15:46
|
03.05.2024
Εισήγηση-βόμβα της Επιτροπής Δεοντολογίας. Οργή στην ΑΕΚ για τη διαρροή της είδησης πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Βαρύτατες ποινές κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ, του Δημήτρη Μελισσανίδη, του Γιάννη Παπαδόπουλου και του προέδρου της ΕΠΣ Πάτρας, Άγγελου Δανιήλ, εισηγήθηκε το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Η υπόθεση κινήθηκε μετά τις καταγγελίες για φερόμενη εμπλοκή των “κιτρινόμαυρων” στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Έτσι, η ΑΕΚ δέχεται άλλο ένα χτύπημα, αυτή τη φορά εξωαγωνιστικό καθώς η Επιτροπή εισηγήθηκε αφαίρεση 10 βαθμών από την Ένωση και ισόβιο αποκλεισμό στον Δημήτρη Μελισσανίδη, του στελέχους του “δικεφάλου”, Γιάννη Παπαδόπουλου, αλλά και του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και προέδρου της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελου Δανιήλ.

Η διαρροή της είδησης προκάλεσε την οργή της ΑΕΚ αφενός γιατί η διαδικασία είναι εμπιστευτική και αφετέρου γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.

Μάλιστα η “Ένωση” δεν αποκλείεται να στραφεί και εναντίον της Επιτροπής για παραβίαση της εμπιστευτικότητας της διαδικασίας.

Σημειώνεται ότι η ανώτερη ποινή που μπορεί να επιβληθεί είναι το -6 και το -10 προφανώς θα προέρχεται από συνδυαστικές ποινές, αν όντως τελικά φτάσει η πρόταση στα αρμόδια όργανα κι επιβληθούν κυρώσεις. 

Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία έχει γίνει από το Σωματείο”Κίνηση Πολιτών-Φιλάθλων Καρδίτσας”, το οποίο όμως δε υπάρχει πουθενά στο μητρώο της ΕΠΣ Καρδίτσας, ενώ δεν υπάρχει αντίστοιχη εγγραφή του ούτε στο μητρώο σωματείων της ΓΓΑ.

Αυτό που ξεκαθαρίζει επίσημα η ΑΕΚ είναι πως “στήνουν την ΠΑΕ στο εδώλιο με μία ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή στημένη διαδικασία”, προσθέτοντας ότι “την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν μπορεί να τους ακουμπήσει κανείς!”.

 “Η ΑΕΚ δεν θα αρκεστεί στον ρόλο της αντιμετώπισης των αστείων κατηγοριών και της εμπλοκής της σε μία ανύπαρκτη ιστορία, αλλά θα βγει στην αντεπίθεση και θα καταγγείλει τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς στην ελληνική δικαιοσύνη” ξεκαθάρισε η ΠΑΕ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: Από δύο μηχανές παρασύρθηκε η ηλικιωμένη

Υεμένη: Προσφέρουν σπουδές στους αποβλημένους φιλοπαλαιστίνιους φοιτητές

ΟΗΕ: Θα χρειαστούν 80 χρόνια για την ανοικοδόμηση της Γάζας

Ημέρες παθών και θαυμάτων στην αγορά εργασίας (της αναλήψεως στα ΑΤΜ για αυξήσεις και Δώρα)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα