ΑΘΗΝΑ
23:24
|
24.04.2024
Όλα δείχνουν ότι ο χολυγουντιανός σταρ, Ντάνιελ Κρεγκ θα βρίσκεται το καλοκαίρι στις Σπέτσες υποδυόμενος τον ντετέκτιβ-"λαγωνικό".
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Όλα δείχνουν ότι ο χολυγουντιανός σταρ, Ντάνιελ Κρεγκ θα βρίσκεται το καλοκαίρι στις Σπέτσες υποδυόμενος τον ντετέκτιβ-“λαγωνικό”  για τα γυρίσματα του σίκουελ της ταινίας “Στα Μαχαίρια” (Knives Out) η οποία θα προβληθεί πιθανότατα στο Netflix.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σκηνοθέτης του φιλμ, Ράιαν Τζόνσον ζήτησε άδεια κινηματογράφισης στην κεντρική πλατεία του νησιού, την οποία και παραχώρησε εγκάρδια ο δήμος του νησιού. 

Ο Άγγλος αστέρας, που αναμένεται να πατήσει το πόδι του στις Σπέτσες γύρω στις 25 Ιουνίου, φέρεται ότι θα πρωταγωνιστήσει και στα δύο σίκουελ της ταινίας μυστηρίου του 2019 “Στα Μαχαίρια” (Knives Out)

Σύμφωνα με τα Variety και Deadline Hollywood, το Netflix έχει ήδη καταβάλει αστρονομικό ποσό ύψους μεταξύ 400 και 450 εκατομμυρίων δολαρίων για τα δικαιώματα των δύο σίκουελ, ποσό που καθιστά τη συγκεκριμένη συμφωνία streaming μία από τις ακριβότερες που έχουν συναφθεί έβερ.

Ο Τζόνσον που έγραψε και το ευρηματικό σενάριο της ταινίας, ανέλαβε τη δημιουργία των ιστοριών για τα σίκουελ, σε συνεργασία με τον βοηθό του Ραμ Μπέργκμαν.

Η αρχική προβολή της ταινίας εξασφαλίστηκε από την αμερικανική εταιρεία μέσων ενημέρωσης, Media Rights Capital που έκανε τη διανομή μέσα από την Lions Gate Films. Η πρώτη ταινία «Στα Μαχαίρια» κόστισε 40 εκατομμύρια δολάρια, ενώ τα κέρδη της εκτινάχθηκαν στα 311 εκατομμύρια.

Τα μέλη της παραγωγής θα βρίσκονται τον Μάιο στο Πόρτο Χέλι. Εκεί αλλά και στις Σπέτσες  θα γυριστούν όλες οι εξωτερικές σκηνές της ταινίας.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ θα έρθει στην Ελλάδα τον Ιούνιο, ενώ τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν στις αρχές Αυγούστου.


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πιθανή η παραίτηση του Σάντσεθ στη Μαδρίτη

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο βουλευτής Φλώρος μετά την άσκηση δίωξης για κακούργημα

Το Συμβούλιο Επικρατείας απέρριψε αίτηση ανάσχεσης των εργασιών του flyover

ΚΚΕ: Δεν εκφράζει προσωπική άποψη η Φλέσσα για τα Τέμπη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα