ΑΘΗΝΑ
06:54
|
25.04.2024
Τόσο τα νεαρά μοντέλα όσο και ο διοργανωτής της γυμνής φωτογράφησης δεν θα τιμωρηθούν με ποινές εξάμηνης φυλάκισης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τα 12 μοντέλα, Ουκρανικής καταγωγής που είχαν συλληφθεί για τις σκανδαλώδεις πόζες τους σε μπαλκόνι του Ντουμπάι, αναμένεται να απελαθούν, δήλωσαν οι αρχές του εμιράτου.

Έτσι τα νεαρά μοντέλα όπως και ο παραγωγός της γυμνής φωτογράφησης που εξόργισε τις αρχές του Ντουμπάι δεν θα τιμωρηθούν με ποινές εξάμηνης φυλάκισης καθώς ο Γενικός Εισαγγελέας του μουσουλμανικού εμιράτου αποφάσισε να τα απελάσει.


Η έρευνα σχετικά με την “πρόσφατα δημοσιευμένη φωτογράφιση, η οποία παραβίαζε το νόμο των ΗΑΕ”, ολοκληρώθηκε, ανακοίνωσε το Γραφείο ΜΜΕ του Ντουμπάι σε ένα tweet την Τρίτη (6/4).

“Τα εμπλεκόμενα άτομα θα απελαθούν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Δεν θα γίνουν περαιτέρω σχόλια για το θέμα “, αναφέρεται στην ανάρτηση.

Πάνω από δώδεκα μοντέλα όπως και ο διοργανωτής των επίμαχων πλάνων που είχαν αναστατώσει το διαδίκτυο και σκανδαλίσει το εμιράτο -κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού- τέθηκαν υπό υπό κράτηση μετά από τη φωτογράφισή τους σε μπαλκόνι ενός πολυώροφου κτηρίου στην άπερ κλας γειτονιά “Μαρίνα” του Ντουμπάι, την Κυριακή.

Όλα τα μοντέλα προέρχονταν από τις πρώην χώρες της Σοβιετικής Ένωσης. Ο μόνος Ρώσος στην υπόθεση ήταν ο διοργανωτής, σύμφωνα με αναφορές μέσων, ενώ άλλοι τον αναγνώρισαν ως Ουκρανό.

Η αστυνομία συνέλαβε τα κορίτσια αφότου έγινε viral στο διαδίκτυο το βίντεο με τα καυτά πλάνα τους, το οποίο τραβήχτηκε και αναρτήθηκε, σύμφωνα με το RT, από κάτοικο ενός κοντινού κτηρίου, ο οποίος συνελήφθη επίσης.

Οι αρχές επισήμαναν ότι “τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές δεν αντικατοπτρίζουν τις αξίες και την ηθική της κοινωνίας των Εμιράτων”.


Ο ποινικός κώδικας των ΗΑΕ αντλεί πολλά στοιχεία από τον αυστηρό ισλαμικό νόμο της Σαρία, με την αστυνομία να προειδοποιεί ότι οι άσεμνες πράξεις και η ακολασία μπορούν να τιμωρηθούν με εξάμηνη φυλάκιση ή 5.000 dirham (1.300 δολάρια).

Ο διαμοιρασμός πορνογραφικού υλικού τιμωρείται επίσης με ποινή φυλάκισης και πρόστιμο έως 500.000 dirham.

Στις επίμαχες φωτογραφίες και τα πλάνα που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου φαίνονται τουλάχιστον 19 μοντέλα τα οποία φέρεται να πόζαραν για την ισραηλινή έκδοση αμερικανικού porn site.

Πηγή: RT

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς έστειλε ο Μπάιντεν στην Ουκρανία

Πιθανή η παραίτηση του Σάντσεθ στη Μαδρίτη

Κυπριακό, Γάζα, και αμοιβαία συμφέροντα στη συνάντηση Στάνμαγιερ και Ερντογάν

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο βουλευτής Φλώρος μετά την άσκηση δίωξης για κακούργημα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα