ΑΘΗΝΑ
01:37
|
20.04.2024
Μήνυση κατά του Γιάννη Βρούτση στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών κατέθεσε ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μήνυση κατά του Γιάννη Βρούτση στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών κατέθεσε ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, για συκοφαντική δυσφήμηση, παράβαση καθήκοντος, κατάχρηση εξουσίας και παράβίαση προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες. Η μήνυση κατατέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Η μήνυση έγινε σύμφωνα με τα αρθρα 219 και 220ΚΠΔ για παράβαση των 362 ΠΚ (συκοφαντική δυσφήμηση), 259 (παράβαση καθήκοντος), 239 ΠΚ (κατάχρηση εξουσίας) και αρ. 38 του Ν.4624/199 (παραβίαση προσωπικών δεδομένων).

Σύμφωνα με τα όσα πράττονται σε αντίστοιχες περιπτώσεις, η Εισαγγελία θα μεταβιβάσει στη Βουλή αίτημα για άρση ασυλίας του πρώην υπουργού Εργασίας και νυν κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ.

Μήνυση Φουρθιώτη
Μήνυση Φουρθιώτη
Μήνυση Φουρθιώτη

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Βρούτσης αποκάλυψε την περασμένη Κυριακή στο Documento ότι όταν οι αρμόδιες υπηρεσίες ανακάλυψαν απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ του Μένιου Φουρθιώτη στο πρόγραμμα Συν-Εργασία, εκείνος εισέβαλε στο υπουργείο με μπράβους και απειλούσε υπαλλήλους και ηγεσία.

Ο πρώην υπουργός Εργασίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ανέφερε στη συνέχεια ότι ο Μένιος Φουρθιώτης εισέπραξε επί τρεις μήνες από το πρόγραμμα Συν-Εργασία, από 210.000 έως 240.000 ευρώ αφού ο μισθός που παρουσίαζε ήταν από 70.000 έως 80.000 ευρώ.

Πηγές: Αυγή, Documento

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα