ΑΘΗΝΑ
03:17
|
24.05.2024
Η πριγκίπισσας της Νορβηγίας, Μάρθα Λουίζ, αποφάσισε να εγκαταλείψει τη χώρα της και να μετακομίσει στην Καλιφόρνια με τον σύντροφό της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η πριγκίπισσας της Νορβηγίας,  Μάρθα Λουίζ, αποφάσισε να εγκαταλείψει τη χώρα της και να μετακομίσει στην Καλιφόρνια, όπου βρίσκεται ο σύντροφός της, μαζί με τα παιδιά της.

«Αυτό το διάστημα υπάρχει και ο κορονοϊός και είναι δύσκολο να κάνουμε προγραμματισμό, ωστόσο σχεδιάζουμε να μετακομίσουμε. Τα παιδιά μου φυσικά θα έρθουν μαζί μου. Θα ερχόμαστε όμως συχνά στη Νορβηγία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η σχέση του ζευγαριού είχε προκαλέσει σκάνδαλο όταν αρχικά ανακοινώθηκε, ενώ το ζευγάρι θα είχε παντρευτεί, αν δεν είχε μεσολαβήσει η πανδημία, η οποία μάλιστα τους έχει κρατήσει μακριά μήνες, με την πριγκήπισσα να δηλώνει πως έχει πέσει σε κατάθλιψη μακριά του και νιώθει ότι «έχει συνθλιβεί».

Οι γονείς της Μάρθα φέρονται να της είπαν πως «Το να είσαι με έναν σαμάνο, αυτό είναι εντελώς αντισυμβατικό. Αυτό είναι τρελό».

Ο πρώην σύζυγός της, Αρι Μπεν, με τον οποίο χώρισε το 2017, είχε αυτοκτονήσει σε ηλικία 47 ετών το 2019, αφήνοντας πίσω του τρία παιδιά.

Ο σύντροφος της Μάρθα, Ντούρεκ Βέρετ, δηλώνει διαμεσολαβητής μεταξύ των πνευμάτων και του φυσικού κόσμου και ισχυρίζεται ότι έχει θεραπεύσει ανθρώπους, ενώ η προηγούμενή του σχέση ήταν μ’ έναν άνδρα, με το όνομα Αδάμ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βρήκαν δεύτερο φορτίο 100 κιλών κοκαΐνης, μετά τα πακέτα των 210 κιλών στον Πειραιά

Μάνδρα: Φωτιά σε αποθηκευτικό χώρο

Επτά νεκροί και 40 τραυματίες στην Ινδία από έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών

Κιλκίς: Υπό κράτηση οι δύο ανήλικοι που εμπλέκονται στo θάνατο του κτηνοτρόφου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα