ΑΘΗΝΑ
12:23
|
10.06.2026
Η πριγκίπισσας της Νορβηγίας, Μάρθα Λουίζ, αποφάσισε να εγκαταλείψει τη χώρα της και να μετακομίσει στην Καλιφόρνια με τον σύντροφό της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η πριγκίπισσας της Νορβηγίας,  Μάρθα Λουίζ, αποφάσισε να εγκαταλείψει τη χώρα της και να μετακομίσει στην Καλιφόρνια, όπου βρίσκεται ο σύντροφός της, μαζί με τα παιδιά της.

«Αυτό το διάστημα υπάρχει και ο κορονοϊός και είναι δύσκολο να κάνουμε προγραμματισμό, ωστόσο σχεδιάζουμε να μετακομίσουμε. Τα παιδιά μου φυσικά θα έρθουν μαζί μου. Θα ερχόμαστε όμως συχνά στη Νορβηγία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η σχέση του ζευγαριού είχε προκαλέσει σκάνδαλο όταν αρχικά ανακοινώθηκε, ενώ το ζευγάρι θα είχε παντρευτεί, αν δεν είχε μεσολαβήσει η πανδημία, η οποία μάλιστα τους έχει κρατήσει μακριά μήνες, με την πριγκήπισσα να δηλώνει πως έχει πέσει σε κατάθλιψη μακριά του και νιώθει ότι «έχει συνθλιβεί».

Οι γονείς της Μάρθα φέρονται να της είπαν πως «Το να είσαι με έναν σαμάνο, αυτό είναι εντελώς αντισυμβατικό. Αυτό είναι τρελό».

Ο πρώην σύζυγός της, Αρι Μπεν, με τον οποίο χώρισε το 2017, είχε αυτοκτονήσει σε ηλικία 47 ετών το 2019, αφήνοντας πίσω του τρία παιδιά.

Ο σύντροφος της Μάρθα, Ντούρεκ Βέρετ, δηλώνει διαμεσολαβητής μεταξύ των πνευμάτων και του φυσικού κόσμου και ισχυρίζεται ότι έχει θεραπεύσει ανθρώπους, ενώ η προηγούμενή του σχέση ήταν μ’ έναν άνδρα, με το όνομα Αδάμ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΠΟΕ-ΟΤΑ: 24ωρη απεργία στις 12 Ιουνίου

Ινδονησία: Καταγγελίες για συγκάλυψη πίσω από την επίθεση με οξύ σε ακτιβιστή

Ανθρωποκυνηγητό στο Γιοχάνεσμπουργκ μετά από ένοπλη επίθεση με τουλάχιστον 12 νεκρούς

Δίστομο: 82 χρόνια από τη ναζιστική θηριωδία της 10ης Ιουνίου του 1944

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα