ΑΘΗΝΑ
05:45
|
25.04.2024
Νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο στον “Ευαγγελισμό” – Πώς της επιτέθηκε ο άγνωστος άνδρας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Διερευνάται από την ελληνική αστυνομία η υπόθεση γυναίκας που κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό στην Άνω Κυψέλη. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η 25χρονη είναι έγκυος.

Η 25χρονη, η οποία διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” και δεν διατρέχει κίνδυνο, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ. Έχει εγκαύματα στο πρόσωπο, κυρίως γύρω από το στόμα.

 Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σύμφωνα την καταγγελία. Η γυναίκα περπατούσε στην οδό Ηπείρου στην Κυψέλη, κοντά στον ιερό ναό της Αγίας Κυριακής, όταν ξαφνικά σταμάτησε δίπλα της ένα αυτοκίνητο. Από το όχημα βγήκε ένας άνδρας, τον οποίο εκείνη δεν γνώριζε. Στη συνέχεια την ακινητοποίησε και της έβαλε στο πρόσωπο ένα πανί, το οποίο είχε κάποιο καυστικό υγρό, κατήγγειλε η 25χρονη σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ. Αμέσως μετά ο δράστης εξαφανίστηκε.

 Η νεαρή γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε δεχθεί κάποια απειλή και ότι δεν γνωρίζει τους λόγους για τους οποίους μπορεί να δέχθηκε επίθεση, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Πηγή: ΣΚΑΪ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πιθανή η παραίτηση του Σάντσεθ στη Μαδρίτη

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο βουλευτής Φλώρος μετά την άσκηση δίωξης για κακούργημα

Το Συμβούλιο Επικρατείας απέρριψε αίτηση ανάσχεσης των εργασιών του flyover

ΚΚΕ: Δεν εκφράζει προσωπική άποψη η Φλέσσα για τα Τέμπη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα