ΑΘΗΝΑ
18:10
|
19.04.2024
"Όχι στον νόμο Κεραμέως - Χρυσοχοΐδη" και "Έξω από τα ΜΑΤ από τις σχολές", γράφουν τα πανό που τοποθετήθηκαν στην είσοδο του κτιρίου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε συμβολικό αποκλεισμό της Πρυτανείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προχώρησαν το πρωί της Τρίτης (13/4) οι φοιτητικού σύλλογοι Γεωπονίας, Νομικής, Πολιτικών Μηχανικών, Χωροταξίας και Ανάπτυξης, Δασολογίας, Πληροφορικής, Ιστορικού – Αρχαιολογικού, Γαλλικού, Φιλολογικού, Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής, Ιατρικής, ΤΕΦΑΑ, Αγγλικού και του ΣΟΦΕΘ, στο πλαίσιο της πανελλαδικής μέρας εργαζομένων στα πανεπιστήμια.

Οι φοιτητές καλούν επίσης, σε πανεκπαιδευτική πορεία την Πέμπτη στις 13:00 με συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου και σε αντιπολεμική πορεία το Σάββατο 17 Απριλίου, με συγκέντρωση στις 12:00 στον Λευκό Πύργο. 

“Στις 14-15/4 οι φοιτητικοί σύλλογοι κλιμακώνουμε τη δράση μας με διήμερο αποκλεισμό του ΑΠΘ” αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι φοιτητές.

Στην είσοδο του κτιρίου της διοίκησης έχουν τοποθετηθεί πανό με τα συνθήματα “Όχι στον νόμο Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη” και “Έξω από τα ΜΑΤ από τις σχολές”.

“Συνεχίζουμε δυναμικά με πλούσια δραστηριότητα μπροστά στις εξαγγελίες της κυβέρνησης για την τοποθέτηση αστυνομικών δυνάμεων στο ΑΠΘ. Το μήνυμα που στέλνεται είναι ηχηρό: η καταστολή δεν θα περάσει. Στα όνειρα των φοιτητών και του λαού δεν χωράει η βία και η καταστολή” καταλήγουν οι φοιτητικοί σύλλογοι.

Σημειώνεται ότι οι φοιτητές θα συμμετέχουν σε εκδήλωση των φοιτητικών συλλόγων από κοινού με τους εργαζόμενους του ΑΠΘ, του ΠΑΜΑΚ και του ΔΙΠΑΕ για τις εξελίξεις στην ανώτατη εκπαίδευση στις 12.00 μπροστά από την πρυτανεία του ΑΠΘ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Tesla ανακαλεί τα Cybertrucks για λόγους ασφαλείας

Νέος γύρος κυρώσεων από ΗΠΑ σε Εβραίους εξτρεμιστές εποίκους

Τέμπη: Απορρίφθηκε η προσφυγή Αγοραστού- Θα απολογηθεί στον εφέτη ανακριτή

Κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 για ισχυρές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα