ΑΘΗΝΑ
02:36
|
25.04.2024
Οι δύσπιστοι κάνουν λόγο για μπαλόνια ή drones – Σε σχήμα πυραμίδας το ένα από τα έξι Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών επιβεβαίωσε ότι φωτογραφίες και τα βίντεο που απεικονίζουν την “παρενόχληση” πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού από αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα στα ανοιχτά της Καλιφόρνιας το 2019 είναι αληθινά και ότι το υλικό τραβήχτηκε από το προσωπικό του αμερικανικού στόλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα Mystery Wire το φωτογραφικό και βιντεοσκοπημένο υλικό διέρρευσε από έρευνα ειδικής ομάδας του Πενταγώνου για τα ΑΤΙΑ (Άγνωστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα), η οποία συγκέντρωσε το αποδεικτικό υλικό για να το παρουσιάσει σε επιτροπή του Κογκρέσου τον ερχόμενο Ιούνιο.

Οι φωτογραφίες, οι οποίες έχουν περιέλθει στην κατοχή του κινηματογραφιστή Τζέρεμι Κόρμπελ, δείχνουν κάποια ιπτάμενα αντικείμενα να πετούν πάνω από τέσσερα αντιτορπιλικά του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού το 2019. Σε μία από τις φωτογραφίες το αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο έχει σχήμα πυραμίδας ενώ τα υπόλοιπα πέντε θυμίζουν μπαλόνια ή drones. Ωστόσο, το Ναυτικό τα κατέγραψε ως αγνώστου ταυτότητας.

Σε δηλώσεις του εκπρόσωπος του Πενταγώνου υποστήριξε στον Mystery Wire: “Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι οι σχετικές φωτογραφίες και τα βίντεο τραβήχτηκαν από το προσωπικό του Ναυτικού. Η αρμόδια υπηρεσία συμπεριέλαβε αυτά τα περιστατικά στη συνεχιζόμενη έρευνα”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιβεβαίωση του Πενταγώνου έρχεται μια εβδομάδα αφότου ο Αμερικανός Ναύαρχος Μάικλ Γκιλντέι, επικεφαλής των ναυτικών επιχειρήσεων, παραδέχτηκε ότι δεν είχε ιδέα για την προέλευση του σμήνους των έξι μυστηριωδών αεροσκαφών που απειλούσαν τέσσερα αμερικανικά αντιτορπιλικά τον Ιούλιο 2019. Ο Αμερικανός ναύαρχος ήταν ο επικεφαλής στην έρευνα για το περιστατικό με τα UFO στα ανοιχτά της Καλιφόρνιας. Η αντίδραση του Γκιλντέι φαίνεται να απορρίπτει τη θεωρία ότι τα μυστήρια ιπτάμενα αντικείμενα ή drones ανήκαν σε κάποιο μυστικό στρατιωτικό πρόγραμμα των ΗΠΑ. Ως εκ τούτου οι εικασίες των “ειδικών” είναι ότι αυτά τα “ΑΤΙΑ” είτε κατασκευάστηκαν από κάποια άλλη ανταγωνιστική στρατιωτική δύναμη ή “προέρχονται από κάποιον σύμπαν… μακρινό”, γράφει η βρετανική Daily Mail.

Πηγή: Daily Mail

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πιθανή η παραίτηση του Σάντσεθ στη Μαδρίτη

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο βουλευτής Φλώρος μετά την άσκηση δίωξης για κακούργημα

Το Συμβούλιο Επικρατείας απέρριψε αίτηση ανάσχεσης των εργασιών του flyover

ΚΚΕ: Δεν εκφράζει προσωπική άποψη η Φλέσσα για τα Τέμπη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα