ΑΘΗΝΑ
22:52
|
26.04.2024
H δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, χορηγήθηκε στον Ρώσο πρόεδρο, χωρίς να αποκαλυφθεί το όνομα του σκευάσματος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

H δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, χορηγήθηκε στον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, ανακοίνωσε ό ίδιος σήμερα Τετάρτη (14/4).

“Θέλω να σας πω ότι λίγο πριν μπω σε αυτήν την αίθουσα, έλαβα τη δεύτερη δόση του εμβολίου, είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά”, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος, κατά τη διάρκεια βίντεο – διάσκεψης.

“Ελπίζω ότι η πανδημία θα περιοριστεί σύντομα, χάρη στο εμβολιαστικό πρόγραμμα που εφαρμόζουμε”, πρόσθεσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Σημειώνεται ότι του χορηγήθηκε η πρώτη δόση του εμβολίου πρώτη δόση στις 23 Μαρτίου.

Ο Ρώσος πρόεδρος εμβολιάστηκε με ένα από τα τρία σκευάσματα που έχουν αναπτυχθεί στη χώρα του, ωστόσο το Κρεμλίνο έκανε γνωστό πως ο μόνος που γνωρίζει ποιο είναι το εμβόλιο που έκανε ο Ρώσος πρόεδρος είναι ο γιατρός που του το χορήγησε.

Το Κρεμλίνο μετά τον εμβολιασμό του Βλαντίμιρ Πούτιν με την πρώτη δόση, είχε ανακοινώνσει ότι αποφασίστηκε σκόπιμα να μην αποκαλυφθεί η ονομασία του ρωσικού εμβολίου που έλαβε ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, καθώς και τα τρία ρωσικά εμβόλια είναι απολύτως αξιόπιστα και αποτελεσματικά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Συνέλαβαν μέλη του DiEM25 και του MERA25 στη Γερμανία

Ξεκινούν προγράμματα προληπτικού ελέγχου για 3 μορφές καρκίνου και καρδιαγγειακά νοσήματα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα