ΑΘΗΝΑ
20:37
|
10.05.2021
H δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, χορηγήθηκε στον Ρώσο πρόεδρο, χωρίς να αποκαλυφθεί το όνομα του σκευάσματος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

H δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, χορηγήθηκε στον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, ανακοίνωσε ό ίδιος σήμερα Τετάρτη (14/4).

“Θέλω να σας πω ότι λίγο πριν μπω σε αυτήν την αίθουσα, έλαβα τη δεύτερη δόση του εμβολίου, είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά”, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος, κατά τη διάρκεια βίντεο – διάσκεψης.

“Ελπίζω ότι η πανδημία θα περιοριστεί σύντομα, χάρη στο εμβολιαστικό πρόγραμμα που εφαρμόζουμε”, πρόσθεσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Σημειώνεται ότι του χορηγήθηκε η πρώτη δόση του εμβολίου πρώτη δόση στις 23 Μαρτίου.

Ο Ρώσος πρόεδρος εμβολιάστηκε με ένα από τα τρία σκευάσματα που έχουν αναπτυχθεί στη χώρα του, ωστόσο το Κρεμλίνο έκανε γνωστό πως ο μόνος που γνωρίζει ποιο είναι το εμβόλιο που έκανε ο Ρώσος πρόεδρος είναι ο γιατρός που του το χορήγησε.

Το Κρεμλίνο μετά τον εμβολιασμό του Βλαντίμιρ Πούτιν με την πρώτη δόση, είχε ανακοινώνσει ότι αποφασίστηκε σκόπιμα να μην αποκαλυφθεί η ονομασία του ρωσικού εμβολίου που έλαβε ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, καθώς και τα τρία ρωσικά εμβόλια είναι απολύτως αξιόπιστα και αποτελεσματικά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

76 χρόνια μετά…

Με αφορμή την συμπλήρωση των 76 χρόνων από την λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, το Κοσμοδρόμιο αναδημοσιεύει εμβληματικά κείμενα και πολυμέσα.
ΣΥΝΑΦΗ

Τι προτείνει η Μέρκελ για τη γερμανική ναυτιλία

Είμαστε όλοι Παλαιστίνιοι!

Φονικοί βομβαρδισμοί στη Γάζα (Συνεχής ενημέρωση)

Πανεπιστήμιο Ν.Υόρκης: Ανοικτό για εμβολιασμένους

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα