ΑΘΗΝΑ
00:55
|
31.07.2021
Και καταγγέλλει: “Με έψαξαν μέχρι και στα εσώρουχα στην Ασφάλεια, με εξευτέλισαν…, αλλά δεν βρήκαν τίποτα”.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο διανομέας που κατηγορήθηκε για την κλοπή εμβολίου Pfizer/BioNTech από το Κέντρο Υγείας της Αγίας Παρασκευής αρνείται κάθε εμπλοκή, καταγγέλλει την αστυνομία για εξευτελισμό και δηλώνει πως επιφυλάσσεται να κινηθεί νομικά εναντίον όσων τον κατηγορούν. 

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο διανομέας είπε: “Με κατηγόρησαν ότι στη διάρκεια των τεσσάρων λεπτών, από τη στιγμή που πάρκαρα ανεβοκατέβηκα στις σκάλες, παρέδωσα, μίλησα και λένε ότι σε αυτό το διάστημα πρόλαβα και βρήκα το φιαλίδιο και πήρα. Να ρωτήσετε αυτούς που το λένε, εγώ δεν έχω καμία σχέση. Ναι, ρώτησα τους γιατρούς αν ισχύουν όλα όσα ακούω για τα εμβόλια, αλλά δεν είναι κατηγορητικό αυτό”. Διευκρίνισε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που μπήκε στο χώρο, τόσο ο ίδιος και άλλοι συνάδελφοι του. “Πάντα παραδίδουμε, σε γραφείο, όπου χρειαστεί. Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος, ούτε καν θερμομέτρηση”,  είπε.

Εξήγησε ότι στη συνέχεια επέστρεψε στο μαγαζί που εργάζεται για να παραλάβει την επόμενη παραγγελία και συνέχισε κανονικά τη δουλειά του μέχρι που ειδοποιήθηκε από την υπεύθυνη του καταστήματος ότι υπάρχει πρόβλημα. “Μέσω τηλεφώνου μίλησα με μια κυρία η οποία με κατηγόρησε και είπε ότι θα καλέσει την αστυνομία. Εγώ συνέχισα τη δουλειά μου μέχρι που το απόγευμα ήρθαν και με συνέλαβαν. Με έψαξαν μέχρι και στα εσώρουχα στην Ασφάλεια, με εξευτέλισαν οικογενειάρχη άνθρωπο, αλλά δεν βρήκαν τίποτα” είπε και προανήγγειλε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων τον κατηγορούν.

“Με κατηγόρησαν ότι ήμουν ο τελευταίος που το είδε. Εγώ δεν το ξέρω αυτό. Στην κατάθεση λένε ότι το φιαλίδιο ήταν μέσα σε κουτί και σκεπασμένο με γάντι. Άρα εγώ όταν πήγα κι ενώ με είχαν στο οπτικό τους πεδίο, ήξερα πού ήταν το φιαλίδιο, άνοιξα το κουτάκι και το πήρα;» διερωτήθηκε, προσθέτοντας ότι ο ίδιος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το εμβόλιο γιατί δεν έχει τις απαραίτητες γνώσεις. Τέλος είπε ότι είναι γνωστός στην περιοχή, είναι πολύτεκνος και πως η επιχείρησή του έχει πληγεί και ότι εργάζεται ως διανομέας. «Σε μένα το φιαλίδιο θα ήταν άχρηστο”, κατέληξε ο διανομέας ενώ το φιαλίδιο παραμένει… άφαντο.

Πηγή: ΕΡΤ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σε διαθεσιμότητα οι αστυνομικοί που αγνόησαν τη βία σε βάρος της 31χρονης στη Δάφνη

Chango Bastia: “Haiti remains a colony of the USA”

Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Σλάβι Τριφόνοφ έδωσε ο Βούλγαρος πρόεδρος

ΗΠΑ: Κουβαλούσε στο πορτ-μπαγκάζ νεκρά τα δύο της ανίψια επί ένα χρόνο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα