ΑΘΗΝΑ
09:26
|
27.09.2022
Περισσότεροι από 71.000 χρήστες αντιμετωπίζουν προβλημα στη χρήση της πλατφόρμας, η λειτουργία της οποίας έχει διακοπεί μερικώς
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εκτεταμένη διακοπή στην παροχή των υπηρεσιών του αντιμετωπίζει το Twitter, με περισσότερους από 71.000 χρήστες να αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα στον ιστότοπο παρακολούθησης διακοπών DownDetector. 

Οι χρήστες εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή και να βλέπουν αναρτήσεις, ωστόσο, δεν έχουν τη δυνατότητα να δημοσιεύσουν νέα tweets ή ακόμα και να κάνουν like, retweet και να σχολιάσουν. Στην εφαρμογή του twitter στον υπολογιστή εμφανίζεται μήνυμα που αναφέρει «Κάτι πήγε στραβά. Ας δοκιμάσουμε ξανά», ενώ στην εφαρμογή της πλατφόρμας για κινητά το αντίστοιχο μήνυμα λέει πως «Τα tweets δεν φορτώνουν αυτήν τη στιγμή».

Η ομάδα υποστήριξης του Twitter αναγνώρισε το ζήτημα μέσω ενός tweet που δημοσιεύτηκε στις 6:21 π.μ., ωστόσο το ζήτημα δεν φαίνεται να έχει υποχωρήσει ιδιαίτερα από τότε.

Σημειώνεται ότι τον Οκτώβριο η πλατφόρμα αντιμετώπισε παρόμοια διακοπή, που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες, με την την εταιρεία να αποκαλύπτει ότι η το πρόβλημα οφειλόταν σε αλλαγές που έγιναν στα συστήματά της.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Έντονες διαμαρτυρίες για την κρατική κηδεία του Σίνζο Άμπε

Οι οικογένειες των 43 αγνοούμενων μαθητών στο Μεξικό απαιτούν δικαιοσύνη

Νέα πορεία φοιτητικών συλλόγων ενάντια στην πανεπιστημιακή αστυνομία

Ο καιρός σήμερα: Βροχές και τοπικές καταιγίδες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα