ΑΘΗΝΑ
17:18
|
19.05.2024
Η κοπέλα κατήγγειλε στην αστυνομία πως βιάσθηκε από τον έναν κατηγορούμενο μπροστά στα μάτια των άλλων δύο που παρακολουθούσαν απαθείς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε σήμερα ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος τριών ανδρών που κατηγορούνται για το βιασμό και την κακοποίηση 27χρονης κοπέλας στη Νέα Σμύρνη.

Η κοπέλα κατήγγειλε στην αστυνομία πως βιάσθηκε στις 15 Απριλίου από τον έναν κατηγορούμενο μπροστά στα μάτια των άλλων δύο που παρακολουθούσαν απαθείς.

Η 27χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ένας 40χρονος, αφού την ακινητοποίησε, άρχισε να τη βασανίζει και όταν εκείνη αντέδρασε, της έδεσε τα χέρια με πλαστικές χειροπέδες, ενώ όπως κατήγγειλε της ξύρισε το κεφάλι.

Κατήγγειλε στη συνέχεια βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση παρουσία δύο ακόμη ατόμων ως τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

Μόλις κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμα το θύμα, κατήγγειλε το βιασμό στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης σε κατάσταση σοκ.

Ακολούθησε επιχείρηση αστυομικών με τη συνδρομή ανδρών της ομάδας ΟΠΚΕ και συναδέλφων τους από τη Δίωξη Ναρκωτικών όπου έκαναν έφοδο στο σπίτι του κατηγορούμενου και τον συνέλαβαν. Στη διάρκεια ελέγχου στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν και 65 γραμμάρια κοκαϊνης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γάζα: Τουλάχιστον 35.456 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από την 7η Οκτωβρίου

Χερσώνα: Ένας νεκρός, 16 τραυματίες από ουκρανική επίθεση σε λεωφορείο

Ζημιές από έκρηξη χειροβομβίδας στην Αγία Βαρβάρα

Σεισμός 3,8 Ρίχτερ νότια του Ρεθύμνου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα