ΑΘΗΝΑ
16:14
|
25.04.2024
Αστυνομική επιχείρηση σε εξέλιξη από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε να επέμβει στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη για να σταματήσει τα «κορονοπάρτι», τα οποία φαίνεται πλέον να λαμβάνουν χώρα σε καθημερινή βάση στη συγκεκριμένη περιοχή.

Ήδη από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία πέριξ της πλατείας έτσι ώστε να μην υπάρξει δυνατότητα συγκέντρωσης πολιτών. Συγκεκριμένα, έχουν κινητοποιηθεί οι ομάδες ΟΔΟΣ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ και ΥΜΕΤ.

H πλατεία βρίσκεται σε «κλοιό» από άνδρες και γυναίκες της «ΟΔΟΣ», ενώ στους γύρω δρόμους υπάρχουν περιπολικά. Κάτοικοι και περαστικοί της περιοχής κάνουν λόγο ωστόσο για εκφοβιστική και αυταρχική συμπεριφορά των αστυνομικών αρχών.

Απέκλεισαν την πλατεία Αγίου Γεωργίου και με σταμάτησαν για έλεγχο ταυτοτητας έξω από το ψιλικατζίδικο με τα κορν φλέικς…

Posted by Alexandros Minwtakis on Wednesday, April 21, 2021

Παρόμοιες επιχειρήσεις με τη σημερινή είχαν γίνει και την προηγούμενη εβδομάδα στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι.

Κλήθηκε για εξηγήσεις στον εισαγγελέα ο DJ της Αγίου Γεωργίου

Με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινης πράξης, που συνδέεται με παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού, καλείται να δώσει εξηγήσεις ο 55χρονος DJ , που φέρεται να συμμετείχε σε «κορονοπάρτι» που έγιναν την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη.

Τη σχετική εντολή για την εξέτασή του με την ιδιότητα του υπόπτου έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, με βάση τη δικογραφία που διαβιβάστηκε από την αστυνομία.

Ο 55χρονος θα εξεταστεί στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Αττικής και εν συνεχεία ο φάκελος θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία προκειμένου να αποφασιστούν οι περαιτέρω ενέργειες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ανατροπή στη καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν για βιασμό

Ελεύθερος ο Φλώρος- Απαγορεύεται να πλησιάσει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα

Γαλλία: απαγόρευση κυκλοφορίας για ανήλικα έως 13 ετών στο Μπεζιέ

Ξεκίνησε η εφαρμογή του «εισιτηρίου εισόδου» στην Βενετία- Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα