ΑΘΗΝΑ
02:37
|
27.04.2024
Καμία σχέση με σεξουαλικό σκάνδαλο, αλλά με την οργή για το λοκντάουν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανδρικά, γυναικεία και γενικώς πολλά εσώρουχα θα καταφθάνουν καθημερινά μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας στο γραφείο του πρωθυπουργού της Γαλλίας, Ζαν Καστέξ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον οικονομικό στραγγαλισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων εξαιτίας του συνεχιζόμενου λοκντάουν στη χώρα λόγω της πανδημίας.

Τα εσώρουχα που φέρουν πάνω τους μηνύματα διαμαρτυρίας προέρχονται από τα ράφια ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων που έχουν κατεβάσει ρολά με εντολή της γαλλικής κυβέρνησης κατ’ εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων για τη νόσο Covid-19. Το λοκντάουν της Γαλλίας εξαιρεί κάποιες επιχειρήσεις από λοκντάουν, των οποίων τα προϊόντα έχουν χαρακτηριστεί “απαραίτητα”. Οι καταστηματάρχες γυναικείων και ανδρικών εσωρούχων ζητούν να συμπεριληφθούν σε αυτήν τη λίστα.

Η ομάδα που συμμετέχει στην εν λόγω δράση, η οποία ξεκίνησε στο Facebook , λέγεται “Action Culottée”. Οι καταστηματάρχες φωτογράφισαν τις επιστολές και τις κιλότες διαμαρτυρίας, τις ανάρτησαν στο Facebook και στη συνέχεια τις ταχυδρομήσουν στον πρωθυπουργό της Γαλλίας.

“Είμαι απαραίτητο”, γράφει ένα ανδρικό εσώρουχο που εστάλη στον Καστέξ. “Εντός αυτής της επιστολής θα βρείτε ένα προϊόν της καθημερινότητάς μας, το οποίο δεν θεωρείται απαραίτητο από την κυβέρνησή σας”, επισημαίνει ειρωνικά μία επιστολή και συνεχίζει, “αναρωτιόμαστε γιατί; Μήπως δεν έχει σχέση με την υγιεινή; Τα ανθοπωλεία, τα βιβλιοπωλεία ακόμα και δισκοπωλεία κρίθηκαν ‘απαραίτητες’ επιχειρήσεις. Οι κιλότες δεν είναι;”  

Η ομάδα δράσης “Action Culottée” αναφέρει ότι ελπίζει με αυτήν την κίνηση να συνειδητοποιήσουν οι Γάλλοι πόσο κρίσιμη είναι η οικονομική κατάσταση εκατοντάδων μικρών επιχειρήσεων του κλάδου τους.

Canon Aline Tran !!! Tu as assuré ! ??❤️

Posted by Audrey Marie on Wednesday, April 21, 2021

Πηγή: RT News

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Συνέλαβαν μέλη του DiEM25 και του MERA25 στη Γερμανία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα