ΑΘΗΝΑ
05:57
|
24.04.2024
Το θύμα καταγγέλλει ότι κακοποιούταν σεξουαλικά για μία ολόκληρη δεκαετία από τον θείο της και διευθυντή δημοτικού σχολείου στην Κατερίνη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τον εφιάλτη που ζούσε επί δέκα ολόκληρα χρόνια περιγράφει στη μήνυση που κατέθεσε, 28χρονη εναντίον του δάσκαλου θείου της που φέρεται να τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση έως ότου γίνει 19 ετών.

Όπως αποκαλύπτεται από τη δικογραφία, η ανήλικη κακοποιούταν σεξουαλικά από την ηλικία των 9 ετών από τον δάσκαλο και διευθυντή σε δημοτικό σχολείο της Κατερίνης, θείο της.

Ο φερόμενος δράστης, που συνελήφθη μετά τη μήνυση, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται για τρεις κακουργηματικές πράξεις: ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και μετά τις εξηγήσεις που έδωσε αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους.

Ο 60χρονος σήμερα άνδρας χειραγωγούσε το παιδί, πείθοντάς το ότι τα όσα της έκανε ή την υποχρέωνε να κάνει ήταν για το καλό της.

Η 28χρονη καταγγέλλει ότι ο θείος της είχε προχωρήσει σε ασελγείς χειρονομίες, προτάσεις και πράξεις ενώ την ανάγκαζε να κάνουν αναπαράσταση ταινιών ερωτικού περιεχομένου στο οποίο απεικονίζονταν ανήλικοι.

Η μήνυση του θύματος

“Σε ηλικία 12 ετών μου επέβαλλε να παρακολουθώ δυο ή τρια βίντεο μεγάλης διάρκειαςμε πορνογραφικό υλικό και ο ίδιος κατά τον χρόνο αυτό απασχολούσε τη θεία μου, ώστε να μην γίνουν αντιληπτές οι δράσεις του. Κατόπιν επέστρεφε στο δωμάτιο προκειμένου να συζητήσουμε αυτά που είχα παρακολουθήσει και μου παρέδιδε ερωτικό βοήθημα και απαιτούσε να του δέιξω αυτά που έμαθα” αποκαλύπτει η 28χρονη στη μήνυσή της, τονίζοντας ότι την βίασε σε ηλικία 13 ετών.

Ενώ εγώ κοιμόμουν, εισήλθε στο δωμάτιό μου και θυμάμαι να ξυπνάω από τον πόνο χωρίς το παντελόνι της πιτζάμας μου και το εσώρουχό μου. Δεν σταμάτησα να αντιδρώ και να προσπαθώ να τον απωθήσω αλλά με τραβούσε πίσω στο κρεβάτι και με καθήλωνε στην προηγούμενη θέση, κρατώντας με δυνατά με το άλλο του χέρι χωρίς να έχω τη σωματική δύναμη να μετακινηθώ.Κάποια στιγμή σταμάτησε και επέστρεψε στο δωματιό του. Αμέσως ντύθηκα και ξεκίνησα πάλι να κλαίω ενώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθώς ένιωθα πόνο, αηδία και ντροπή . Αναρωτιόμουν γιατί μου συνέβη αυτό και κατηγορούσα τον εαυτό μου. Κάποια στιγμή αποκοιμήθηκα κλαίγοντας και το επόμενο πρωί με ξύπνησε ο μηνυόμενος με τον ίδιο ακριβώς τρόπο” ομολογεί το θύμα.

“Εξακολουθούσε να μου επιβάλλει την παρακολούθηση ταινιών πορνογραφικού περιεχομένου,στο οποίο συμμετείχαν ανήλικα αλλά και ενήλικα άτομα. Μου επέβαλλε να αφαιρώ τα ρούχα και τα εσώρουχά μου, με τοποθετούσε στην ίδια θέση με τα ανήλικα κορίτσια στις ταινίες που είχα παρακολουθήσει και προέβαινε σε πλήρη αναπαράσταση αυτών… Ταυτόχρονα μου επέβαλλε να υποκρίνομαι ότι απολαμβάνω τις πράξεις του και να αναπαριστώ τις φωνές των συμμετεχόντων στις ταινίες. Λόγω της απόλυτης χειραγώγησής μου από τον μηνυόμενο συνέχισα να ανέχομαι τις αξιόποινες πράξεις σε βάρος μου καθώς επέμενε ότι όλα γίνονται για το καλό μου παρά το γεγονός ότι η ίδια υπέφερα ψυχολογικά και σωματικά».

Ο δράστηςκαταγγέλλει η ίδια προσπαθούσε να την πείσει να προβεί σε πορνογραφική παράσταση (live streaming) με ερωτικά βοηθήματα σε ιστοσελίδες του εξωτερικού.

“Αποπειράθηκε ουκ ολίγες φορές να με πείσει να προβώ σε πορνογραφική παράσταση (live streaming) με ερωτικά βοηθήματα σε ιστοσελίδες του εξωτερικού . Με παρότρυνε, ματαίως να εκδίδομαι έναντι ανταλλάγματοςκαι προσπαθούσε να με πείσει λέγοντας ότι μπορώ να προσεγγίζω πελάτες μέσω διαδικτύου και να βγάλω λεφτά από το σώμα μου κάνοντας τη βίζιτα σε σπίτια πλουσίων και δικηγόρων. Σε περιπτώσεις που βρισκόμασταν με την υπόλοιπη οικογένειά μου, παρίστανε ότι δεν συμβαίνει τίποτα” αποκαλύπτει.

“Έως και την ηλικία των 27 ετών αδυνατούσα να αντιληφθώ το μέγεθος της κακοποίησης σε βάρος μου από την ηλικία των 9 έως και τα 19 μου έτη. Η συναναστροφή μου με τα παιδιά λόγω του επαγγέλματός μου, η απόφαση να δημιουργήσω τη δική μουοικογένεια και η επικινδυνότητα αυτού του ανθρώπου ως διευθυντής σε δημοτικό σχολείο, με ώθησαν στην κατάθεση της παρούσας μήνυσης σε βάρος του“, καταλήγει εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν να ομολογήσει τον εφιάλτη της.

Οι δικηγόροι της 28χρονης γυναίκας, Αλέξης Στεφανάκης και Ευαγγελίνα Κιρμιζάκη ανέφερεαν ότι στο “αποτρόπαιο” πορνογαρφικό υλικό, που εντόπισε η αστυνομία να έχει στην κατοχή του ο κατηγορούμενος, απεικονίζονται πολύ νεαρά κορίτισα.

“Ομολογώ ότι μου προκαλεί αλγεινή εντύπωση πως είναι δυνατόν ο άνθρωπος αυτός να μην έχει προφυλακιστεί δεδομένου του γεγονότος ότι είναι διευθυντής ενός Δημοτικού σχολείου. Και αναρρωτιέμαι αν αυτός ο άνθρωπος δεν είναι επικίνδυνος για τα παιδιά, τότε ποιος είναι; Οι ανακριτικές αρχές έχουν όλο το απαραίτητο υλικό όπου πιστοποιούν την επικινδυνότητά του” δήλωσαν στο protothema οι δικηγόροι της 28χρονης, Αλέξης Στεφανάκης και Ευαγγελίνα Κιρμιζάκη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Boeing στο Γιοχάνεσμπουργκ

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Βράζουν τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ από οργή για τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

Πιέσεις ΟΗΕ και Συμβουλίου της Ευρώπης στο Λονδίνο για τις απελάσεις στη Ρουάντα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα