ΑΘΗΝΑ
23:30
|
19.04.2024
Eβδομήντα χρόνια μετά την εμβληματική φωτογράφιση του οίκου στην Ακρόπολη, επιστρέφει τον Ιούνιο για την παρουσίαση της νέας του κολεξιόν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Eβδομήντα χρόνια μετά την εμβληματική φωτογράφιση του οίκου στην Ακρόπολη, το θρυλικό fashion brand επιστρέφει τον Ιούνιο στην Αθήνα για την παρουσίαση της νέας του κολεξιόν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ιστορικού γαλλικού οίκου, θα παρουσιαστεί στην Αθήνα 17 Ιουνίου η κολεξιόν”Croisière 2022″, την οποία δημιούργησε η Ιταλίδα καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου.

“Ο Οίκος επέλεξε την Αθήνα, προορισμό εξαιρετικού χαρακτήρα, κοιτίδας του δυτικού πολιτισμού και των ευρωπαϊκών τεχνών, για την κολεξιόν ‘Croisière 2022’, έμπνευση της Ιταλίδας σχεδιάστριας Μαρία Γκράτσια Κιούρι” αναφέρει η ανακοίνωση.

Το ντεφιλέ “θα συνεχίσει την μαγεία του σόου που δημιουργήθηκε το 2020 στο Λέτσε…στην καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας με απόλυτο σεβασμό των υγειονομικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ”, προστίθεται στην ανακοίνωση χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται εάν το λαμπερό σόου θα γίνει παρουσία προσκεκλημένων ή “κεκλεισμένων των θυρών” λόγω κορονοϊού.

Όπως και πέρυσι στην κεντρική πλατεία του Λέτσε, έτσι και για φέτος η επιλογή της τοποθεσίας έχει ως στόχο την ανάδειξη “της δημιουργικότητας των τοπικών καλλιτεχνών και τεχνιτών”, που έχουν πληγεί από την υγειονομική κρίση, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.

Η κολεξιόν “Croisière 2022” τιμά επίσης την εμβληματική φωτογράφιση του οίκου που πραγματοποιήθηκε στην Ακρόπολη πριν από 70 χρόνια, για την προώθηση και ανάδειξη της haute couture κολεξιόν (υψηλής ραπτικής) του θρυλικού μόδιστρου Christian Dior (21 Ιανουαρίου 1905 – 24 Οκτωβρίου 1957), οι πωλήσεις του οποίου τροφοδοτούσαν τα τρία τέταρτα των εξαγωγών της Γαλλίας 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα