ΑΘΗΝΑ
11:48
|
20.04.2024
Διέψευσε την δήλωση που φέρεται να έκανε ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ο Βρετανός υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Μάικλ Γκόουβ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Βρετανός υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Μάικλ Γκόουβ δήλωσε σήμερα πως δεν άκουσε τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον να λέει ότι προτιμάει να δει «πτώματα να στοιβάζονται σε σωρό» κατά χιλιάδες, παρά να κηρύξει ένα τρίτο λοκντάουν.

Σε ερώτηση για το φερόμενο σχόλιο του Τζόνσον, ο Γκόουβ τόνισε στη Βουλή των Κοινοτήτων: «Την ιδέα ότι θα έλεγε κάτι τέτοιο τη θεωρώ απίστευτη. Ήμουν σε εκείνη την αίθουσα, ποτέ δεν άκουσα γλώσσα τέτοιου είδους».

Υπενθυμίζεται, πως σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail ο Βρετανός πρωθυπουργός φέρεται να δήλωσε τον περασμένο Οκτώβριο πως προτιμά την θέα χιλιάδων στοιβαγμένων πτωμάτων από το ενδεχόμενο επιβολής νέου λοκντάουν. Η Ντάουνινγκ Στριτ από την πλευρά της διέψευσε κατηγορηματικά  ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός προέβη σε αυτό το σχόλιο, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για ένα ακόμη «ψέμα». Ωστόσο, η αντιπολίτευση ζήτησε δημόσια τοποθέτηση και εξηγήσεις από τον Μπόρις Τζόνσον.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κασσελάκης: Παρουσιάσαμε ένα ψηφοδέλτιο προοδευτικής αριστείας

Η κωμικοτραγική κατάσταση του Ισραήλ

Νέα κεφαλή για πυραύλους Κρουζ δοκίμασε η Βόρεια Κορέα

Μπιενάλε: Το Περίπτερο του Ισραήλ κλείνει για τους ομήρους αλλά όχι για τους νεκρούς Παλαιστίνιους

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα