ΑΘΗΝΑ
10:45
|
25.04.2024
Στη γάτα της έριξε η 37χρονη την ευθύνη – Συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο Νοσοκομείο Παίδων μεταφέρθηκαν δύο κορίτσια, ηλικίας 15 ετών, το βράδυ της Κυριακής, όταν μία γυναίκα πέταξε από το μπαλκόνι της πετρέλαιο στις ανήλικες γιατί την ενοχλούσαν.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον Βύρωνα λίγο μετά τις 8 το βράδυ. Είχε προηγηθεί διαπληκτισμός με τη γυναίκα, η οποία βγήκε στο μπαλκόνι της και έκανε παρατήρηση σε τέσσερα κορίτσια, τα οποία βρίσκονταν από κάτω και σύμφωνα με την ίδια έκαναν φασαρία. Όταν είδε η 37χρονη, ότι τα 15χρονα κορίτσια δεν αποχωρούσαν, βγήκε στο μπαλκόνι και τους πέταξε πετρέλαιο, το οποίο έπεσε πάνω σε δύο από αυτά. Τα κορίτσια διακομίστηκαν με ερεθισμούς και ενοχλήσεις στο κεφάλι και στο πρόσωπο.  

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία.  Η γυναίκα δήλωσε ότι το δοχείο με το πετρέλαιο το έριξε η γάτα της που βρισκόταν στο μπαλκόνι. Ωστόσο, στην έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οι ισχυρισμοί της δεν ευσταθούσαν. Η 37χρονη προσήχθη στο αστυνομικό Τμήμα και η προσαγωγή έγινε σύλληψη. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στον Άρειο Πάγο μήνυση γονέα θύματος των Τεμπών

Moulin Rouge… χωρίς φτερά-Κατέρρευσε τμήμα του κόκκινου μύλου

Αποδοκιμασία του Μάικ Τζόνσον στο Κολούμπια

Καλέσματα από Εργατικό Κέντρο Αθήνας, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την απεργία της Πρωτομαγιάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα