ΑΘΗΝΑ
17:00
|
25.04.2024
Τα κινητά "πρόδωσαν" το ρόλο των ποινικών στην υπόθεση Φουρθιώτη...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ρόλο-“κλειδί” στην υπόθεση σύλληψης του Μένιου Φουρθιώτη  και των άλλων τριών ατόμων που βαρύνονται με κατηγορίες για κακουργήματα και πλημμελήματα έπαιξε η άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Τα αρχεία των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων αποκάλυψαν στους αστυνομικούς τα ακριβή σημεία όπου βρίσκονταν οι δύο ποινικοί που κατηγορούνται στην υπόθεση αφενός κατά το βράδυ των πυροβολισμών στο σπίτι του αμφιλεγόμενου τηλεπαρουσιαστή, αφετέρου κατά το βράδυ της στημένης, όπως αποδεικνύεται, έκρηξης βομβιστικού μηχανισμού στο γκαράζ της κατοικίας του.

Τα στίγματα γεωγραφικού εντοπισμού από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας έδειξαν ότι και στις δύο περιπτώσεις οι κατηγορούμενοι με ποινικό μητρώο ήταν στο σπίτι του παρουσιαστή.

Ειδικότερα, αποδεικνύεται ότι ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων είχε μαζί του το κινητό τηλέφωνο όταν πυροβολούσε με το Καλάσνικοφ το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη και ο δεύτερος είχε επίσης μαζί του κινητό τηλέφωνο όταν τοποθετούσε τον μηχανισμό στο γκαράζ της οικίας.

Επιπλέον, κάμερα ασφαλείας παρακείμενου οικήματος είχε καταγράψει τη διέλευση του αυτοκινήτου κάτοχος του οποίου ήταν ο ένας από τους δύο ποινικούς κατηγορούμενους.

Θα απολογηθούν το Μεγάλο Σάββατο

Υπενθυμίζεται ότι η αρχικά χτεσινή προσαγωγή του Μένιου Φουρθιώτη και άλλων τριών ανδρών που σχετίζονται με κυκλώματα οργανωμένου εγκλήματος μετατράπηκε σήμερα σε σύλληψη με βαρύ κατηγορητήριο.

Ο Μένιος Φουρθιώτης, που αρνείται σύμφωνα με πληροφορίες τις κατηγορίες που του αποδίδονται, μαζί με τους τρεις συγκατηγορούμενούς του βρέθηκαν ενώπιον του 30ου τακτικού ανακριτή.

Ζήτησαν και πήραν προθεσμία για το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου προκειμένου να προετοιμάσουν την απολογία τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αυστραλία: Ξεβράστηκαν δεκάδες μαυροδέλφινα σε ακτή

Ανατροπή στη καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν για βιασμό

Ελεύθερος ο Φλώρος- Απαγορεύεται να πλησιάσει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα

Γαλλία: απαγόρευση κυκλοφορίας για ανήλικα έως 13 ετών στο Μπεζιέ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα