ΑΘΗΝΑ
16:29
|
19.04.2024
Αντιμέτωπος για δεύτερη φορά με τον καρκίνο βρέθηκε ο θρυλικός κιθαρίστας των Rolling Stones.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο θρυλικός κιθαρίστας των Rolling Stones, Ρόνι Γουντ, αποκάλυψε ότι έδωσε μάχη με τον καρκίνο για δεύτερη φορά, σε συνέντευξή του στο Event Magazine.

Ο Ρόνι Γουντ πίστευε πως είχε ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα το 2018. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του φετινού lockdown, βρέθηκε αντιμέτωπος για δεύτερη φορά με τον καρκίνο, ο οποίος επιτέθηκε εκ νέου στα κύτταρά του

Πριν από τρεις μήνες ο Ρόνι Γουντ πήγε για έλεγχο ρουτίνας στον γιατρό του, οπότε και του ανακοινώθηκε το νέο τετ-α-τετ του με την παλαιότερη νόσο του.

Ο ίδιος αποκαλύπτει με ωμή ειλικρίνεια ότι εκείνη την στιγμή, σκέφτηκε πως “ήρθε η ώρα” να αποχαιρετήσει την οικογένειά του.

Σημειώνεται ότι σε ηλικία 69 ετών, ο θρυλικός κιθαρίστας είχε υποβληθεί σε μακρά επέμβαση αφαίρεσης μέρους του πνεύμονά του, προκειμένου να απαλλαχθεί από τον καρκίνο.

Το Event, όπου παραχώρησε και την συνέντευξη, αναφέρεται στη μακροχρόνια “ερωτική” σχέση του Γουντ με το αλκοόλ, την κοκαΐνη και την ηρωίνη, που τροφοδότησαν τη φήμη του – παράλληλα με εκείνη του Κιθ Ρίτσαρντς – ως τα πιό άτακτα “παιδιά” του rock ‘n’ roll στερεώματος.

Μέχρι εκείνη την ηλικία και για 50 συνεχόμενα χρόνια, ο Ρόνι Γουντ κάπνιζε 25 ως 30 τσιγάρα την ημέρα, ενώ όπως είχε δηλώσει και ο γιος του, η ζωή του ήταν ένα “ατελείωτο πάρτι με ναρκωτικά” (και ροκ εν ρολ), μέχρι και τα 65 του.

Ο Γουντ παραδέχεται στη συνέντευξη ότι σταμάτησε το κάπνισμα μια εβδομάδα πριν γεννηθούν τα δίδυμά του, ενός έτους πλέον. “Είχα αυτή τη σκέψη στο μυαλό μου αφότου σταμάτησα το κάπνισμα πριν από ένα χρόνο: Πώς γίνεται να καπνίζω εδώ και 50 χρόνια και να έχω και όλες τις υπόλοιπες κακές συνήθειες χωρίς να μου έχει συμβεί κάτι κακό;” ομολογεί.

Ο ίδιος έχει αναφέρει ότι του έδωσε επιπλέον κουράγιο να αντιμετωπίσει τον καρκίνο, το ότι κατάφερε να “είναι καθαρός” την τελευταία πενταετία.

Μαζί με τη στήριξη της οικογένειάς του -σημειώνεται ότι είναι πατέρας έξι παιδιών- άντλησε δύναμη ώστε να παλέψει με τον καρκίνο και να βγει και για δεύτερη φορά νικητής.

“Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι θετικός και δυνατός, ώστε να το πολεμήσω. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από μία ανώτερη δύναμη” είπε, μιλώντας στη Sun.

“Είμαι εντάξει τώρα. Αλλά θα κάνω τσεκ-απ κάθε τρεις μήνες” αποκαλύπτει.

“Το βρήκαν νωρίς” ομολογεί, υπογραμμίζοντας ότι ήταν πραγματικά τυχερός.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 για ισχυρές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές

Παρίσι: Απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στο ιρανικό προξενείο- Συνελήφθη ο δράστης

Πακιστάν: Αστυνομικοί σκότωσαν βομβιστή για να αποτρέψουν επίθεση στο Καράτσι

«Φτηνά, θυμωμένα, αποτελεσματικά»: Πώς τα επίγεια μη επανδρωμένα σκάφη ενσωματώθηκαν στη ζώνη του πολέμου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα