ΑΘΗΝΑ
13:54
|
20.04.2024
Πώς σχολίασε ο Νίκος Καραθανασόπουλος την κόντρα για τις δηλώσεις Τζανακόπουλου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“Σε μια περίοδο που κλιμακώνεται η επίθεση απέναντι στους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα της πόλης και της υπαίθρου, από τις κυβερνητικές πολιτικές στο όνομα της διαχείρισης της νέας καπιταλιστικής κρίσης, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ βρήκαν την ευκαιρία να επιδοθούν σε νέο μπαράζ αποπροσανατολισμού με τις δηλώσεις Τζανακόπουλου”,  επισήμανε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ1.

Υπενθύμισε πως «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -και αυτό το ξέρει η ΝΔ- όχι μόνο δεν συγκρούστηκε με τα κέντρα της πραγματικής οικονομικής και πολιτικής εξουσίας, με την ΕΕ, τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, αλλά αντίθετα υπηρέτησε πιστά αυτή την πολιτική, όπως και τη συνέχεια των αντιδραστικών αλλαγών στο αστικό κράτος, που είχαν ξεκινήσει από προηγούμενες κυβερνήσεις και αυτή τη σκυτάλη παρέδωσε στη ΝΔ».

“Δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις”, επισήμανε στη συνέχεια, προσθέτοντας πως “η ΝΔ βρήκε άλλη μία φορά την ευκαιρία να προχωρήσει και σε αντικομμουνισμό, δίνοντας χαρακτηριστικά στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν τα έχει”.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα σοσιαλδημοκρατικό κόμμα που υπηρετεί πιστά το αστικό κράτος και τη δικτατορία του κεφαλαίου, όπως κάνει και η ΝΔ”, κατέληξε ο Ν. Καραθανασόπουλος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν οι τελευταίοι οκτώ του ευρωψηφοδελτίου

Κασσελάκη θαύματα, σπουδάγματα

Αύριο Κυριακή η 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Ζαχάροβα: Σκόπιμη και εν ψυχρώ δολοφονία Ρώσου δημοσιογράφου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα