ΑΘΗΝΑ
12:53
|
26.04.2024
Περιορισμός θα επιβληθεί στα τα ταξίδια από την Ινδία από την Τρίτη 4 Μαΐου, λόγω του αυξημένου ιικού φορτίου της χώρας και των πολλαπλών μεταλλάξεων
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε πως από την Τρίτη 4 Μαΐου οι ΗΠΑ θα θέσουν περιορισμό στα ταξίδια από την Ινδία , καθώς η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα ενδέχεται να επιφέρει στις ΗΠΑ την εμφάνιση δυνητικά επικίνδυνων μεταλλάξεων του κορονοϊού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Associated Press, η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Jen Psaki, δήλωσε ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν πήρε την παραπάνω απόφαση μετά από διάσκεψη με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων. «Η πολιτική θα εφαρμοστεί δεδομένου του εξαιρετικά υψηλού ιικού φορτίου και των πολλαπλών μεταλλάξεων που κυκλοφορούν στην Ινδία», είπε.

Με 386.452 νέα κρούσματα την Παρασκευή, ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων που έχει αναφέρει η Ινδία από την έναρξη της πανδημίας ανέρχεται σε περισσότερα από 18,7 εκατομμύρια. Το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε επίσης την Παρασκευή 3.498 θανάτους τις τελευταίες 24 ώρες, αυξάνοντας το σύνολο σε 208.330. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι οι πραγματικοί αριθμοί είναι κατά πολύ υψηλότεροι, ωστόσο δεν είναι σαφές πόσο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Χωρίς Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικό την Πρωτομαγιά

Θεσσαλονίκη: 44χρονος πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο στη Θέρμη

Τι απαντά ο γιατρός για τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Ένοχος ο αστυνομικός για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα