ΑΘΗΝΑ
07:46
|
26.04.2024
Έως το βράδυ αναμένεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν τον Μάρτιο και τον Απρίλιο σε πέντε ομόσπονδα κράτη της Ινδίας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ξεκίνησε την Κυριακή (2/5) η διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων των εκλογών που διεξήχθησαν τον Μάρτιο και τον Απρίλιο σε πέντε πολιτείες της Ινδίας, με τα αποτελέσματα να αναμένεται να ανακοινωθούν εντός της ημέρας.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters, τα αποτελέσματα των εκλογών  στην Ασάμ, τη Δυτική Βεγγάλη, το Ταμίλ Ναντού, την Κεράλα και το Πούντουτσερι αναμένεται να αναδείξουν εν μέρει τον αντίκτυπο του καταστροφικού δεύτερου κύματος της πανδημίας στην δημοφιλία του πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι και του δεξιού του κόμματος Μπαρατίγια Τζανάτα (BJP).

Ενώ το κυβερνών κόμμα του Μόντι προσπαθεί να εδραιώσει την κυριαρχία του σε περισσότερα κράτη, το κόμμα του κύριου αντιπολιτευόμενου κόμματος και τα περιφερειακά κόμματα ελπίζουν να ανακτήσουν το πολιτικό τους γόητρο.

Πάνω από 1.000 άτομα θα συμμετάσχουν στην καταμέτρηση, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εφόσον προσκομίσουν αρνητικό τεστ ή πιστοποιητικό ολοκληρωμένου εμβολιασμού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα

Νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών στην Κωνσταντινούπολη

Τετράωρη στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ

Πεθαίνοντας στη Γάζα: Το Google και η ορθή χρήση της τεχνητής νοημοσύνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα