ΑΘΗΝΑ
23:54
|
26.04.2024
Την έλλειψη αποτελεσματικών μέσων υγειονομικής προστασίας καταγγέλει το Συνδικάτο Οικοδόμων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης και του Δήμου Νέας Ιωνίας Αττικής που ως εργοδότης “δεν εφαρμόζει ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας των εργαζομένων στο Δήμο” καταγγέλλει με σημερινή του ανακοίνωση το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας με αφορμή το θάνατο συναδέλφου τους που εργαζόταν στα 8μηνα προγράμματα και έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων στηλιτεύει ειδικότερα τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης για τη διαχείριση της πανδημίας, τονίζοντας πως έχει ως “μοναδικό κριτήριο” τη διαφύλαξη των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων.

“Την ώρα που ετοιμάζει το άνοιγμα των τουριστικών επιχειρήσεων, αφήνει σε δεύτερη μοίρα την προστασία των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς, αρνείται να πάρει ουσιαστικά μέτρα ενίσχυσης του δημόσιου συστήματος υγείας” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και η ανακοίνωση του Συνδικάτου Οικοδόμων καταλήγει:

Δεν σταματάμε τον αγώνα για να υπερασπιστούμε την ίδια μας τη ζωή, για σύγχρονες συνθήκες και όρους δουλειάς. Δίνουμε μαζικά και μαχητικά το παρών στην απεργιακή συγκέντρωση της 6ης Μάη στο Σύνταγμα, στις 10 π.μ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα