ΑΘΗΝΑ
13:46
|
22.06.2021
Η κυβερνητική εκπρόσωπος διαβεβαίωσε ότι "στις 15 Μαΐου θα ανοίξουν ο τουρισμός και οι υπερτοπικές μετακινήσεις".
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για τα επόμενα βήματα αναφορικά με το το άνοιγμα δραστηριοτήτων, τα sms, τις μετακινήσεις και τους εμβολιασμούς μίλησε στον ΣΚΑΪ η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, διαβεβαιώνοντας ότι “στις 15 Μαΐου θα ανοίξουν ο τουρισμός και οι υπερτοπικές μετακινήσεις”.


Όσον αφορά την πιθανότητα κατάργησης των SMS ανέφερε ότι από τις 15 Μαΐου και μετά “θα δούμε τι μπορεί να γίνει και τι μπορεί να επανεξεταστεί”, καθώς το θέμα θα συζητηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Για τους παιδικούς σταθμούς είπε πως το άνοιγμά τους δεν θα συζητηθεί αυτή τη στιγμή. Δεν είναι δυνατόν να γίνουν self test στα παιδιά, καθώς είναι πολύ μικρά και δεν φορούν και μάσκες, είπε.

Σχετικά με τους εμβολιασμούς, ανέφερε ότι επιταχύνουμε πάρα πολύ και ότι από δω και πέρα θα ανέρχονται περίπου στις 100 χιλιάδες ημερησίως.

“Το εμβόλιο είναι η μόνη ασπίδα ασφαλείας και το εργαλείο που θα μας φέρει στην ελευθερία”, είπε, τονίζοντας ότι το 95% των ανθρώπων που καταλήγουν σε ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι

Σχετικά με το αν θα ανοίξει η πλατφόρμα του εμβολιασμού ώστε να υπάρχει επιλογή εμβολίου, είπε ότι κάτι τέτοιο “δεν είναι ακόμα της παρούσης”.

Πηγή: Skai

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κίεβο: Αγορά τουρκικών “drones – δολοφόνων” για “προστασία” από τη Ρωσία

Έκτακτο δελτίο καιρού: Έρχεται καύσωνας

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τη διαρροή του ημερολογίου της Κάρολαϊν

Γεωργιανός κρατούμενος: H αστυνομία μου έλεγε να ομολογήσω ότι σκότωσα την Καρολάιν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα