ΑΘΗΝΑ
17:58
|
24.05.2024
Τόσο ο Τατάρ όσο και περίπου 160.000 Τουρκοκύπριοι φέρονται, σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα, να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την υποκρισία των πολιτικών Αρχών των Κατεχομένων αλλά και του καθεστώτος Ερντογάν αποκαλύπτει η πληροφορία πως εκατοντάδες χιλιάδες Τουρκοκύπριοι έχουν στην κατοχή τους ελληνοκυπριακά ταξιδιωτικά έγγραφα, καθώς και ταυτότητες.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ο Ερντογάν προ ημερών χαρακτήρισε τους εκπροσώπους της Κυπριακής Δημοκρατίας μη αξιόπιστους και ψεύτες, ωστόσο απ’ ό,τι αποδεικνύεται τα έγγραφα της Κυπριακής Δημοκρατίας κρίνονται αξιόπιστα όχι μόνο από τους Τουρκοκυπρίους πολίτες, αλλά και από την υποταγμένη στον Ταγίπ Ερντογάν πολιτική ηγεσία των Τουρκοκυπρίων.

Όπως έγινε γνωστό, τόσο ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τατάρ, όσο και το σύνολο σχεδόν του λεγόμενου υπουργικού του συμβουλίου αλλά και περίπου 160.000 Τουρκοκύπριοι φέρονται, σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα, να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η αποκάλυψη αυτή έγινε μετά τη διαμάχη που ξέσπασε από το πασχαλινό μήνυμα του προέδρου Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος απευθύνθηκε στους Τουρκοκύπριους χρησιμοποιώντας τη φράση “αγαπητοί μου συμπολίτες”.

Στη δήλωση αυτή ο Τουρκοκύπριος ηγέτης έφερε αντιρρήσεις, λέγοντας πως οι Τουρκοκύπριοι είναι ανεξάρτητοι και κυρίαρχοι.

Πηγή εγγράφου: Ahval

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπόσου: Πέθανε το σκυλάκι των memes και του Dogecoin

Πολιτική διοίκηση στη Γάζα με αμερικανική σημαία σχεδιάζει ο Μπάιντεν

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί φυτική σαντιγί

Στα χέρια της ΕΛΑΣ τρεις κατηγορούμενοι για αρχαιοκαπηλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα